Kadopapier | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een uitgebreid assortiment aan kadopapier. Van sierlinten tot plakband, van kerstprintjes voor cadeautjes voor onder de kerstboom tot hartenprintjes voor geschenkverpakkingen voor Valentijnsdag. Of u nu op zoek bent naar traditionele verpakkingen of hippe verpakkingen, als groothandel hebben wij alles op voorraad. Echter, voor het bestellen van diverse verpakkingsmaterialen zoals tape, dozen, enveloppen etc. kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Het assortiment van Jongeneel Verpakkingen bestaat uit zowel verpakkingsproducten voor de webwinkel als de cadeauwinkel. Zo vindt u in ons assortiment verschillende soorten afrolapparaten (snijapparaat). Een leuke variant hiervan is de nostalgische snijapparaat. Ook losse onderdelen van een snijapparaat kunt u vinden in het assortiment. Indien u op zoek bent naar cadeau papier heeft u een ruime keuze. Formaten zijn verkrijgbaar in 20cm, 30cm, 40cm en 50cm. Ook heeft u keuze uit verschillende thema’s waaronder: Kerstpapier, Sintpapier en Valentijnpapier.

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Kunt u toch net niet vinden wat u zoekt qua kleur, formaat of ontwerp? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met grote aantallen kadopapier en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Categorieën

 

Afrolapparaten | Kadopapier 20cmKadopapier 30cm | Kadopapier 40cmKadopapier 50cmKerstpapier 20cmKerstpapier 30cmKerstpapier 50cmSintpapier 30cmSintpapier 50cmValentijnpapier 30cmValentijnpapier 50cm

  

  

 

CONTACT