Bierverpakkingen | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een uitgebreid assortiment aan bierverpakkingen. Mooie, eenvoudige oplossingen om uw bierflessen te verpakken. Zowel geschikt als schap verpakkingen als geschenk verpakkingen. Bij een bierverpakking kunt u onder andere denken aan diverse bierkratjes, verschillende soorten dozen en diverse geschenkverpakkingen speciaal voor de lekkerste bierflessen. Zo maakt u ook dat biertje extra speciaal met een mooie bierverpakking. Voor bierliefhebbers zijn er natuurlijk veel diverse bierverpakkingen mogelijk, waarvoor u bij Jongeneel Verpakkingen aan het juiste adres bent. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. bierkratjes, bierrekjes, draagkarton, flesdozen, geschenkdozen en nog veel meer.

 

Verpakkingen voor bier

Bierkratjes zijn er in diverse soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment zowel metalen als houten bierkratjes. Onze metalen bierkratjes zijn roestvrij en daardoor uitermate geschikt voor buiten. Ook hebben ze een stoere uitstraling. Houten bierkratjes zijn verkrijgbaar in zowel een lichtkleurige variant als een donkerkleurige. Ook heeft u keuze uit bierkratjes met een touwgreep, deze zijn ideaal om op te hangen. Naast bierkratjes zijn er ook bierrekjes verkrijgbaar. Deze zijn in tegenstelling tot bierkratjes horizontaal (t/m 14 flesjes).

 

Indien u op zoek bent naar een lichte verpakking kunt u kiezen voor een kartonnen verpakking. Ook deze hebben wij in vele soorten en maten. Papieren verpakkingen zijn over het algemeen goedkoper dan overige verpakkingen. Naast papieren verpakkingen zoals draagkartonnen, flesdozen en geschenkdozen kunt u ook voor diversen bierproducten in ons assortiment vinden. Sixpack cooler bags, onderzetters en verschillende soorten flesopeners.

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met bierverpakkingen en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Categorieën

 

Bierkratjes | BierrekjesDraagkarton | FlesdozenGeschenkdozenDiversen

  

 

CONTACT