Wijnverpakkingen, stijlvol en praktisch

Wijnverpakkingen worden gebruikt en zijn essentieel voor het veilig en stijlvol presenteren, vervoeren en bewaren van wijnflessen. Het belangrijkste doel van een wijnverpakking is dat de fles goed wordt beschermd, dat komt doordat glas kwetsbaar is. Daarnaast is de verpakking ook belangrijk om de wijnfles visueel aantrekkelijk en tot een mooi geschenk te maken.

Breed assortiment wijnverpakkingen

Wij hebben bij Jongeneel Verpakkingen een breed assortiment aan verpakkingen voor wijnen. Daarnaast hebben wij ook diverse andere geschenkverpakkingen. Binnen de categorie wijnverpakkingen hebben we ook andere mogelijkheden zoals verschillende glazen, cocktailshakers, een cadeaupakket en ijsemmertjes.

Met betrekking tot de verpakking van flessen wijn bieden we mogelijkheden om losse flessen te verpakken in een fleszak, een flestas, of flesdoos, maar daarnaast hebben we ook verzenddozen voor meerdere flessen. Deze dozen zijn voor 1 fles, 2 flessen, 3 flessen, 6 flessen en 12 flessen wijn. Een alternatief om een wijnfles te verpakkingen is door middel van een wijnkist. Hierin hebben we ook verschillende opties, bijvoorbeeld met een scharnierdeksel of een schuifdeksel. Dit zorgt ervoor dat wijn een andere uitstraling heeft. Onze wijnverpakkingen zijn ideaal als geschenk voor bijvoorbeeld relaties of verjaardagen.

Wijnverpakkingen bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende wijnverpakkingen hebben wij een groot assortiment aan overige geschenkverpakkingen, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en telefonisch via 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!