Buisfolie, ideaal verpakkingsmateriaal

Wat is buisfolie? Dit type folie wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal. Doordat het product zo veelzijdig is maken veel winkeliers en webshops gebruik van dit type folie. Het is erg flexibel, wordt als buis geleverd en door de beide uiteinden dicht te sealen of te strikken kan de verpakking gesloten worden. Het is mogelijk om hierin verschillende producten te verpakken. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve planken en kleinere producten.

Verschillende soorten folie

Naast buisfolie hebben we bij Jongeneel Verpakkingen diverse soorten folie om geschenken en artikelen te verpakken. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende maten cadeaufolie. Een rol van 30 cm breed en 500 meter lang, 40 cm breed en 300 meter lang, 50 cm en 500 meter lang, tot en met 80 cm en 1000 meter lang. Voor een rol buisfolie hebben we ook verschillende maten in ons assortiment. 20 cm en 200 meter lang, 30 cm en 200 meter lang, 40 cm en 100 meter lang, 50 cm en 100 meter lang, 60 cm en 100 meter lang. Kortom, voldoende mogelijkheden en verschillende soorten en maten zijn bij ons beschikbaar.

Buisfolie bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er  voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten folie zoals buisfolie hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!