Webshop verpakkingen | Groothandel – Jongeneel verpakkingen

Voor webshops die producten verkopen zoals o.a. kleding, accessoires, tassen, boeken etc. hebben wij de leukste webshop verpakkingen. Bent u op zoek naar webshop verpakkingen? Bij Jongeneel Verpakkingen beschikken wij over uit uitgebreid assortiment aan webshop verpakkingen. Zo hebben wij verschillende soorten en maten verzenddozen en verzendzakken.

 

Soorten webshop verpakkingen

Indien u producten verstuurd via de post die niet door de brievenbussen passen zijn verzenddozen onmisbaar. Daarnaast hebben de verzenddozen ook een functie ter bescherming van uw producten. Producten die worden verstuurd hebben namelijk de kans beschadigd te raken tijdens het transport. De verzenddozen zijn gemaakt van e-golf karton en voorzien van verzend en retour tape. U heeft keuze uit verschillende formaten: 32x14x10 cm, 37,5x28,5x6cm en 45x31x12cm. Hierdoor is er voor elk product de juiste formaat verpakking leverbaar. De verzenddozen zijn leverbaar in aantallen van 25. Naast verzenddozen biedt Jongeneel Verpakkingen ook verzendzakken. De vrijwel onscheurbare verzendzakken worden veel gebruikt door webshops. Met onze verzendzakken haakt Jongeneel Verpakking in op de enorme groei van webshop verzendingen. Deze verzendzakken zijn ideaal om op een veilige en goedkope wijze vele webshop producten te versturen. Bij Jongeneel Verpakkingen hebben we een aantal standaard formaten. Verzendzakken zijn leverbaar in aantallen van 500 en hebben twee formaten: 25x35+5cm en 35x45+5cm.

 

Meer informatie | Advies op maat

Heeft u een aanvraag voor bedrukte webshop verpakkingen met uw eigen opdruk of een alternatief formaat? Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Geheel vrijblijvend adviseren wij wat voor u de beste oplossing is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Categorieën

 

Verzenddozen | Zakken

 

 

CONTACT