Bedrukte verpakkingen | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

Bedrukte verpakkingen | Verpakkingen laten bedrukken kan bij Jongeneel Verpakkingen in grote aantallen. Bedrukte verpakkingen zijn namelijk van grote waarde voor de uitstraling van uw producten. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Zo kunt u bekers, dozen flesverpakkingen, fooddozen en overige verpakkingen bij ons laten bedrukken. Ook hebben wij voor verschillende opdrachtgevers al in grote aantallen verpakkingen mogen bedrukken. Jongeneel Verpakkingen is dé groothandel voor het bedrukken van verpakkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze verpakkingen u producten aantrekkelijker maakt.

 

Mooie bedrukte verpakkingen maken uw producten net wat mooier

Jongeneel Verpakkingen is een totaalleverancier voor het bedrukken van verpakkingen. Productkennis samen met creativiteit is onze kracht. Voor u als ondernemer is er veel te winnen met de kennis expertise van Jongeneel Verpakkingen. Wij denken met u mee, een beschermende verpakking op maat of een efficiënte industriële verpakking; onze medewerkers adviseren u graag.

De webshop van Jongeneel Verpakking is zo ingericht dat u gemakkelijk het assortiment kunt bekijken en door middel van duidelijke foto’s en productspecificaties een duidelijk beeld krijgt van de bedrukte verpakkingen. Wij maken verpakkingen op maat en verzorgen daarvoor het gehele traject tot het maken van de gewenste vorm binnen elk budget. Daarnaast kunt u bij ons ook verpakkingsconcepten bestellen. Zo heeft voor meerdere producten hetzelfde design.

 

Meer informatie | Advies op maat

Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Geheel vrijblijvend adviseren wij wat voor u de beste oplossing is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

 

Categorieën

 

Disposables | DozenFlesverpakkingenFoodLuxeNon foodTassenVerpakkingsconcepten

 

 

CONTACT