Opvulmateriaal | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

Met opvulmateriaal kunt u verzenddozen opvullen. Hierdoor worden goederen optimaal beschermd tijdens transport en of opslag. Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een uitgebreid assortiment aan opvulmaterialen welke voornamelijk bestaan uit papier. Dit is tevens een erg duurzame én efficiënte  manier van verpakken. Het papier is namelijk speciaal ontwikkeld om verpakkingen gemakkelijk en snel op te vullen en hiermee de inhoud van de verpakking te beschermen. Daarnaast heeft opvulpapier de eigenschap dat het extra vulvolume geeft en is dus praktisch, duurzaam en voordelig.

 

Soorten opvulmaterialen

In ons assortiment vindt u diverse opvulmaterialen. Zo bestaat ons assortiment uit houtwol, papierwol, sizzlepakken en springfill. Ook hebben we verschillende kleuren. Groen voor de kerst, rood voor Sinterklaas, geel voor Pasen en roze of blauw voor een babyshower! Met het juiste vulmateriaal maak je in een handomdraai een aantrekkelijke cadeauverpakking of feestelijk cadeaupakket. Houtwol en papierwol zijn met name in de wintermaanden populair als opvulmateriaal. Sizzlepakken en springfill worden weer vaker in de zomermaanden gebruikt. Het opvulmateriaal van Jongeneel Verpakkingen is ideaal om lege ruimtes in uw geschenkverpakkingen op te vullen en zodoende beschadigingen aan de inhoud te voorkomen.  Daarnaast vervult ons opvulmateriaal ook een decoratieve functie.

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van formaten en kleuren kunnen wij invulling geven. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met grote aantallen opvulmaterialen en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Categorieën

 

Houtwol | PapierwolSizzlepakSpringfill

  

 

CONTACT