Verpakking Voeding | Verpak uw food met Jongeneel Verpakking!

 

Verpakking voeding | Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen voor uw foodproducten? In ons brede assortiment hebben wij verschillende verpakkingen van hoge kwaliteit voor u samengesteld. Hier vindt u de slimste constructies met de leukste bedrukkingen voor elke categorie. In de voeding branche is het verpakkingsmateriaal van groot belang voor de kwaliteit van het product. Indien het verpakkingsmateriaal niet volgens die richtlijnen is samengesteld of niet aansluit op uw product, komt dat niet ten goede aan uw product.

 

De juiste verpakking voeding voor groente, vlees, nootjes en nog veel meer  

Voeding is een belangrijk onderdeel geworden van onze levensstijl. Met een breed aanbod aan foodverpakking vindt u bij Jongeneel Verpakking de juiste oplossing voor de verpakking van uw productaanbod. Praktisch, in het oog springend en hygiënisch, de verpakkingen van Jongeneel maken uw food net iets lekkerder! Van bakken en deksels tot schalen en etiketten, het aanbod is eindeloos. Dankzij het veelzijdige aanbod van Jongeneel is bijna alles mogelijk. Wilt u meer weten over het verpakken van uw voedsel of over onze verpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

 

Meer informatie | Advies op maat

Verpakking voeding | Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen voor uw foodproducten? Dan is het goed om te weten welke eisen en richtlijnen er zijn met betrekking tot de verschillende verpakkingsmaterialen. In Nederland gelden er namelijk niet alleen strenge eisen aan de foodproducten, ook voor het verpakken van voedingsmiddelen zijn er eisen en wetten (Warenwetbesluit 'verpakkingen- en gebruiksartikelen') waaraan u zich dient te houden. Bent u op zoek naar een specifiek product in een bepaalde maat of kleur? Of komt u er niet helemaal uit? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag.

 

Categorieën

 

Bakken en deksels | DisposablesDozenEtikettenFoliePapierSchalenTechni-iceVerpakkingsmateriaalZakken

 

 

CONTACT