Zakken – Eten en drinken

Bekijk het assortiment van de zakken bij Jongeneel Verpakkingen. Onze zakken zijn beschikbaar in verschillende formaten om te voldoen aan jouw wensen. Ook zijn de zakken geschikt voor verschillende doeleinden, zoals etenswaren. Snackzakken voor jouw cafetaria of snackbar, slagerszakken voor de slager en kaaszakken voor de kaasboer. Bij Jongeneel proberen wij zo veel mogelijk verschillende oplossingen te bieden voor iedereen. Daarom bieden we ook opties voor andere ondernemers, zoals transparante vleeswarenzakken om andere vleeswaren in te bewaren en te vervoeren. Naast deze zakoplossingen bieden wij ook oplossingen voor fruit en broodartikelen. Kortom; wij zijn er voor iedereen.

 

Ook zijn er andere manieren om bijvoorbeeld vlees vers te vervoeren en te bewaren. Vacuümzakken zijn daarvoor de juiste oplossing. Bij Jongeneel bieden we verschillende soorten vacuümzakken in verschillende formaten aan. Met het transparante materiaal kan je gemakkelijk zien welke inhoud de vacuümzak bevat. Belangrijk om te weten is dat de vacuümzakken niet herbruikbaar zijn wanneer er etenswaren in zijn vervoerd.

 

Een andere zakoplossing die wij als Jongeneel aanbieden zijn polyzakken, beter bekend als plasticzakken. Onze polyzakken zijn vervaardigd met duurzaamheid in het achterhoofd. Onze zakken zijn recyclebaar en gemaakt van materialen die minder belastend zijn voor het milieu. Herbruikbare polyzakken verminderen niet alleen de hoeveelheid afval, maar dragen ook bij aan een verantwoorde milieuvriendelijke benadering van verpakkingen.

 

Zakken bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten zakken hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.