Opbergbakken voor eten

Of je nu op zoek bent naar een manier om de kastjes netjes te houden, voedselverspilling wilt verminderen of om eten op te eten en mee te nemen, dan zijn de opbergbakken van Jongeneel Verpakkingen daarvoor de ideale oplossing.

Divers assortiment

Bij Jongeneel Verpakkingen hebben we een erg divers assortiment aan opbergbakken en deksels voor uw bedrijf of voor uw klant. Wij hebben bakken van divers materiaal, denk bijvoorbeeld aan aluminium schalen, kartonnen bakken en bakken van suikerriet.

Ook voor diverse gelegenheden hebben wij opbergbakken. Voor de horeca hebben wij diverse soorten snackbakken waarin eten geserveerd kan worden aan de gasten. Dit kan zowel voor snacks als voor hele maaltijden die voor onderweg meegenomen kunnen worden.

Onze aluminium schalen hebben diverse formaten zoals 480 schalen van 23,4 x 13,8 x 3, 640 schalen van 23,4 x 13,8 x 4,3 of 100 bakken van 14,1 x 11,6 x 4,1. Naast deze formaten zijn er ook andere mogelijkheden voor zowel bakken als deksels.

Opbergbakken bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende opties voor opbergbakken hebben wij een groot assortiment aan overige producten om uw producten te verpakken en te vervoeren, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en telefonisch via 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!