Afbeelding van bedrukte hamburgerprikkers

bedrukte hamburgerprikkers

Hamburger prikkers zijn ideale promotie artikelen voor Food-Truck Festivals, burgerrestaurants en cateraars. Een absolute trend bij de productpresentatie om burgers en sandwiches de beste “finishing touch” te geven. Al mogelijk vanaf 1000 stuks. 

Afbeelding van bedrukte hamburgerprikkers
Niet op voorraad


Bedrukte hamburgerprikkers.
 
Voor de aanschaf van bedrukte hamburgerprikkers bent u aan het juiste adres bij Jongeneel Verpakkingen. De verschillende soorten hamburgerprikkers zijn de ideale promotie artikelen voor bijvoorbeeld cateraars, burgerrestaurant en Food-Truck Festivals! Het gebruik van bedrukte hamburgerprikkers bij de productpresentatie van de sandwiches en burgers geeft het de finishing touch.
 
De bedrukte hamburgerprikkers zijn ook wel bekend als hamburgerprikkers, als sandwichprikkers en als burgerprikkers. Daarnaast zijn de bedrukte hamburgerprikkers ook goed te gebruiken als kaasprikkers en partyprikkers.
 
Finishing touch
 
Als cateraar vindt u het belangrijk dat naast de kwaliteit van het product ook de productpresentatie van topkwaliteit is. Door gebruik te maken van bedrukte hamburgerprikkers geeft u als cateraar een echte finishing touch aan uw product. Door de hamburgerprikkers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zijn de bedrukte hamburgerprikkers de ideale promotie artikelen. Daarnaast houden de hamburgerprikkers uw product goed bij elkaar, op deze manier kunt u een zo groot mogelijke burger bouwen.
Het gebruik van bedrukte hamburgerprikkers is de nieuwste trend als het gaat om productpresentatie. Mis de trend niet en bestel vandaag nog de bedrukte hamburgerprikkers bij Jongeneel Verpakkingen!
 
 
Bestellen bij Jongeneel Verpakkingen
 
De bedrukte hamburgerprikkers zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks bij Jongeneel Verpakkingen. Door heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Jongeneel Verpakkingen kunt u heel snel en makkelijk aangeven wat uw voorkeuren zijn.
 
 
Meer informatie | Advies op maat
 
Bij Jongeneel Verpakkingen zijn we gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze ervaren medewerkers. Zij adviseren u graag!