Tassen bedrukken bij Jongeneel Verpakking!

Tassen bedrukken is dé ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Als bedrijf of organisatie wilt u dat uw organisatie zichtbaar is. Altijd en overal. Bedrukte tassen zijn namelijk lopende advertenties. Sinds het verbod op gratis plastic tassen gebruiken ondernemers en consumenten steeds vaker alternatieve tassen zoals bijvoorbeeld Koord tassen, Lus tassen en Bigshoppers. Veel ondernemers verkopen deze alternatieve tassen zelfs als accessoire. De tassen die u in ons assortiment kunt vinden zijn veelzijdig en kunnen met bedrukking (huisstijl van uw bedrijf) uw naamsbekendheid vergroten. Ook is het als marketingtool in te zetten voor communicatiecampagnes, evenementen en goede doelen. Met een verrassend ontwerp trekt de tas meer aandacht! Onze grafische ontwerpen adviseert u graag met betrekking tot het ontwerp.

 

Soorten tassen bedrukken | Het veelzijdige assortiment

In onze webshop vindt u een ruim en gevarieerd aanbod in zowel bedrukte als niet bedrukte tassen. Het assortiment bestaat uit meer dan 120 verschillende tassen. Bij Jongeneel Verpakking kunt u tassen samenstellen die geheel op maat gemaakt zijn. Ook kunt eenvoudig een tas zonder bedrukking bestellen in de door u gewenste maat of aantal. Met een bedrukte tas creëert u extra uitstraling voor uw verpakking. Bij Jongeneel Verpakking is het gemakkelijk om snel en gemakkelijk tassen te laten bedrukken. Het online bestellen van tassen is uiterst eenvoudig en wij zorgen voor een snelle levering! Naast het veelzijdige assortiment van tassen, kunt u bij ons ook terecht voor andere verpakkingsmaterialen.

 

Meer informatie | Advies op maat

Tassen bedrukken | Voor iedere onderneming een uitstekende tas die aan alle eisen voldoet tegen een gunstige prijs. Samen met leveranciers, afnemers en relaties zijn wij voortdurend gefocust om ons assortiment uit te breiden. Zoekt u dus specifieke formaten of kleuren? Neem dan contact op met onze ervaren specialisten, wij helpen u graag.

 

Categorieën

 

Jute zakken | KledinghoezenMilieuvriendelijke tassenPapieren tassenPlastic tassen | Promotionele tassen

 

 

CONTACT