Dozen bedrukken | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen
 
Het bedrukken van dozen met een logo of een bedrijfsnaam gebeurt steeds vaker en is representatief. Dozen bedrukken kan voor een scherpe en voordelige prijs bij Jongeneel Verpakkingen.
 
Standaard zijn de meeste dozen bruin of wit en onbedrukt. Omdat dozen vaak gebruikt worden is het voor u, als ondernemer, een manier van onderscheiden om dozen te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zo geeft u het product de presentatie die het verdient. Dozen bedrukken geeft een ondernemer de mogelijkheid om naamsbekendheid te creëren en een boodschap mee te geven aan een product!
 
Food en non-food 
 
Jongeneel Verpakkingen kan een groot assortiment bedrukte dozen leveren in de categorieën Food en Non-food. Zoals bijvoorbeeld cateringdozen, bonbondozen, taartdozen, verzenddozen brievenbusdozen en promotionele dozen. Bedrukking is mogelijk met uw eigen huisstijl of met uw naam toegevoegd aan een beschikbaar design.
Of laat bijvoorbeeld promotionele dozen bedrukken voor een presentatie of een reclamecampagne. Verzenddozen bedrukken? Deze dozen bedrukken kan in flexobedrukking, offsetbedrukkingen tot full colour gelamineerde dozen.
 
 
Meer informatie | Advies op maat
 
Bij Jongeneel Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en maatwerk dozen. Wij zijn gepassioneerd en willen u de beste producten en service bieden. Neem contact op met Jongeneel Verpakkingen om de mogelijkheden te bespreken voor het bedrukken met een eigen ontwerp. Digitaal printen tot het offset dozen bedrukken? Bij Jongeneel is het allemaal mogelijk! Ook kunnen wij u, samen met onze grafische ontwerpster, helpen met het ontwikkelen van een eigen huisstijl.
Neem vrijblijvend contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.
 
 
Categorieën
 
Food | Non- food