Duurzame verpakkingen | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

 Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een uitgebreid assortiment aan duurzame verpakkingen. Bekers, bestek, borden, foodbowls, maaltijdbakken en nog veel meer. U kunt het allemaal vinden in ons assortiment. Al deze producten worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en hebben hierdoor een minimale impact het de natuur. Daarnaast zijn vele producten ook nog eens biodegradeerbaar na gebruikt. Naast het feit dat duurzame verpakkingen beter zijn voor onze leefomgeving en het milieu, zijn de verpakkingen ook van hogere kwaliteit dan wegwerpverpakkingen.

 

Voordelen duurzame verpakkingen

 Duurzame verpakkingen dragen bij een positief bedrijfsimago. Consumenten en bedrijven kiezen steeds vaker bewust voor bedrijven die respectvol omgaan met het milieu. Niet alleen het materiaal van de verpakking bepaalt de duurzaamheid, maar ook de oorspronkelijke grondstof van de verpakking weegt mee. Daarnaast speelt ook de end-of-life-optie zoals recycling een rol. Verpakkingen zijn de afgelopen jaren bovendien een stuk lichter geworden. Hierdoor bevatten ze minder grondstoffen en veroorzaken ze minder afval. De duurzame verpakkingen kunnen tevens perfect ingezet worden als verlengstuk van uw huisstijl of marketingcampagne. Laat de verpakkingen bedrukken met een eigen ontwerp of maak gebruik van gepersonaliseerde stickers.


Jongeneel Verpakkingen doet er altijd alles aan om voorop te lopen in de markt. Dit doen we door ontwikkelingen in onze branche nauwlettend te volgen en door ons te specialiseren in compleetheid. Dit maakt Jongeneel tot de beste partner voor een zeer uitgebreide klantengroep in duurzame verpakkingen.

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met duurzame verpakkingen en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Categorieën

 

Bekers | BestekBordenFoodbowlsMaaltijdbakkenOpvul materiaalPapieren tassenPapieren zakkenRietjesSnackbakjes

 

 

CONTACT