Kadodecoratie - Jongeneel Verpakkingen

 

Bij Jongeneel Verpakkingen geloven we dat de presentatie van een geschenk net zo belangrijk is als het geschenk zelf. Het overtreffen van de verwachtingen van de klant is waar je punten mee kunt scoren. Daarom bieden we een uitgebreide collectie van

hoogwaardige kadodecoraties die elk kado bijzonder maken. Denk hierbij aan hangkaartjes, houten hangers, pombows en decoratie bloemetjes of appeltjes.

 

Uitstraling van de verpakkingen & kadodecoratie

 

Met extra decoratie geef je je geschenkverpakking een luxe uitstraling, wat de klant erg zal waarderen. De ervaring van het geven en ontvangen van cadeaus wordt verrijkt, waardoor het moment extra speciaal wordt voor zowel de gever als de ontvanger. Zo geven winkeliers meestal extra aandacht aan hun geschenkverpakkingen rond de feestdagen, om het kado extra aantrekkelijk te maken. Dit wordt eigenlijk gewoon verwacht door de ontvanger. Zo

voegen veel bedrijven met sinterklaas een pietje of sinterklaasje toe als decoratie, met kerst een takje en met pasen een paashaas of een eitje. Wij hebben verschillende soorten hangkaartjes die je aan het kado kunt hangen of plakken.

 

Maar de kadodecoraties kunnen ook voor langere periodes gebruikt worden, denk hierbij aan de bloemen. Deze kunnen de hele lente en zomer gebruikt worden om de kadoverpakking extra mooi te maken. Combineer de decoratie met mooi inpakpapier en wat lint om er zo echt een kunstwerk van te maken. Bij Jongeneel Verpakkingen streven we ernaar om elk geschenk tot een onvergetelijke ervaring te maken, van het moment van het geven tot het moment van het openen.

 

Meer informatie | Advies op maat

 

Mocht je decoratie zien die goed aan zou sluiten bij jou kado(‘s), neem dan snel contact met ons op! Of voeg de kadodecoratie simpelweg toe aan je winkelmandje. Dan kunnen wij de bestelling gaan verwerken en naar je opsturen. Zodat jij prachtige geschenken kunt aanbieden en een glimlach op het gezicht kan toveren van de ontvanger.