Geschenkverpakkingen – Etiketten

Geef je geschenken een onderscheidende en persoonlijke draai met de etiketten van Jongeneel Verpakkingen. Ontdek onze veelzijdige collectie van etiketten die perfect zijn voor verschillende gelegenheden. De collectie bestaat uit: kado etiketten, kerst etiketten, moederdag etiketten, paas etiketten, sint etiketten, vaderdag etiketten en valentijn etiketten. Genoeg etiketten om jouw geschenkverpakking een extra touch te geven.

 

Of je nu op zoek bent naar een simpel design of juist naar speelse en kleurrijke, bij Jongeneel Verpakkingen hebben we de perfecte producten om jouw cadeaus extra bijzonder te maken. Onze etiketten zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat past bij de gelegenheid van de ontvanger. Laat je inspireren door onze website en ontdek de vele mogelijkheden die we te bieden hebben. Een verjaardag, jubileum, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid, onze etiketten voegen een uniek element toe aan jouw geschenkverpakking.

 

Bij Jongeneel geloven we in de kracht van details, en onze etiketten dragen bij de kunst van het geven. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog om jouw geschenken extra bijzonder te maken.

 

Etiketten bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten Etiketten hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulierinfo@jongeneelverpakking.nl en telefonisch via 31 (0) 182 555 050.