Folie – Cadeaufolie

Ontdek het uitgebreide assortiment cadeaufolies bij Jongeneel Verpakkingen. Niet alleen functioneel, maar ook een esthetische meerwaarde voor jouw verpakkingen. Onze folies hebben een transparante uitstraling en zorgen voor een mooie presentatie van uw pakket.

 

Of je nu op zoek bent naar een transparante folie of wilt spelen met opvallende prints voor een speels effect, bij Jongeneel Verpakkingen hebben we een oplossing voor elke toepassing. Onze cadeaufolie is verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes, waardoor je de flexibiliteit hebt om precies de juiste hoeveelheid te gebruiken voor jouw verpakkingen.

 

Bij Jongeneel Verpakkingen begrijpen we dat verpakkingen niet alleen functioneel hoeven te zijn; ze kunnen ook een kunstwerk op zichzelf zijn. Ontdek de veelzijdigheid en visuele impact van onze cadeaufolie op onze website en geef jouw verpakkingen de finishing touch die ze verdienen.

 

Laat je inspireren door ons ruime assortiment en ontdek hoe onze producten een verschil kunnen maken in de presentatie van jouw producten. Bestel vandaag nog bij Jongeneel Verpakkingen en til jouw verpakking naar een hoger niveau.

 

Cadeaufolie bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten Cadeaufolies hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en telefonisch via  31 (0) 182 555 050.