Dat smaakt naar meer..
Dat smaakt naar meer..
Inspiratie en energie opdoen? Ontstressen? In dit boekje vind je talloze tips om lekker te ontspannen, te relaxen en te lummelen.
Met smakelijke recepten om jezelf eens lekker te verwennen, met handreikingen voor sportieve ontspanning en de leukste wandel- en fietsroutes in Nederland.
En nog veel meer! Blader en geniet, niks moet alles mag.
Dat smaakt naar meer..
Power your Brain met Brain Power! Voed je brein met puzzels, raadsel en vele andere varianten voor urenlang hersengymnastiek. De ware work-out.
Dat smaakt naar meer..
Hapjes die je bij de borrel, een aperitief of op een feestje serveert. De recepten komen uit alle delen van de wereld, zijn heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit.
Dat smaakt naar meer..
an pancakes en omeletten om de dag mee te beginnen tot gevulde hartige pannenkoeken als hoofdgerecht bij de avondmaaltijd.
Dat smaakt naar meer..
Asperges zijn lekker en veelzijdiger dan vaak gedacht. In deze uitgave vind je de heerlijkste en verrassendste recepten en de echte klassiekers worden niet vergeten.
boekje dat smaakt naar meer..
Dat smaakt naar meer..
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover.
Borrelen van de plank - in 12 heerlijke landen
Zin in een culinair landentripje? Zonder koffers, douane of reistijd nemen we je mee naar twaalf heerlijke borrelbestemmingen met goed gevulde borrelplanken. Bovendien neem je zonder enige moeite je vrienden, familie of buren mee.
Het kookboek heeft eenvoudig te bereiden recepten en gouden tips om je borrelavond onvergetelijk te maken. Kies voor Frankrijk of Spanje, of zoek het verder buiten de deur in Suriname of Korea. Met de 36 lekkere recepten kun je alle kanten op. Welke borrelplank kies jij deze week?
INKIJKEXEMPLAAR
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Zelf gebakken taarten, koekjes, cake en broodjes zijn ultieme blijmakers! In dit boek vind je een verzameling van het mooiste klassieke gebak uit Nederland.
De enige echte appeltaart, boterkoek, saucijnenbroodjes...
Recepten die op het repertoire van geen enkele thuisbakker mogen ontbreken.
Met de stap-voor-stap instructies kan het bijna niet misgaan. Voor je het weet verbaas je iedereen met je baktalenten - jezelf misschien nog wel het meest!
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Hollands is hip! Gelukkig (her)ontdekken we steeds meer onze prachtige streekproducten en onze vier seizoenen met elk zijn eigen charme. Dit boek is een ode aan al die mooie ingrediënten van eigen bodem.
De 35 lekkerste Nederlandse recepten zijn hierin verzameld. Niet alleen klassieke snert en smakelijke stamppotten, maar ook 'risotto' van parelgort en bitterballen van wild zwijn. Oud én nieuw, gemaakt met het allerbeste van dichtbij.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover.
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.
De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.
Dip ze!
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Genieten van tapas en hun Noord-Spaanse broertje pinchos staat bijna gelijk aan genieten van het leven! Neem er net als de Spanjaarden alle tijd voor en zorg dat de basis goed is met mooie, verse ingrediënten.
In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor hapjes uit verschillende delen van Spanje. Van gamba's pil-pil tot escabeche en van lamsworstjes met aioli tot patatas bravas.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: Grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.
Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Mini-pannetjes zijn als kleine cadeautjes aan tafel. Het is een originele manier van serveren en ook nog eens lekker snel: je zet ze zo uit de oven direct op tafel. De nieuwste trend kook je aan de hand van 35 verrassende recepten.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Lentepicknick, zomers barbecuefeest, herfstmaaltijd of decemberbuffet... pastasalades zijn het jaar rond een gegarandeerde hit.
In dit boek vind je 35 verrassende varianten: origineel Italiaans of spannend Aziatisch, koud of lauwwarm, en met alle mogelijke pastasoorten. Plus een stap-voor-stap handleiding voor het perfect koken van de pasta en handige tips voor serveren en bewaren.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Van tosti’s krijg je nooit genoeg. Van deze ultieme gegrilde sandwich, knapperig vanbuiten en zacht vanbinnen, bestaan talloze varianten van over de hele wereld. En juist omdat het zo’n simpel gerecht is, kun je er heerlijk mee experimenteren.
Tosti’s van suikerbrood, pita of notenbrood, tosti’s met gerookte zalm of met een hotdog ertussen, lekker gezonde varianten of juist de ultieme guilty pleasure… Laat je door de recepten uit dit boek inspireren en ontdek je nieuwe favoriete tosti’s voor elke gelegenheid!
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren?
Doe zoals de hippe food-trucks en ‘stick it on a stick’. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje. Van verrassende saté tot trendy sushi en van lams-kofta tot yakitori. Omdat het feestelijk, hip en relatief eenvoudig is, omdat eten met stokjes (wetenschappelijk bewezen!) lekkerder smaakt, en gewoon, omdat het zo leuk is.
formaat 20x20 cm, 92 pag. hardcover
Een burgerrevolutie speelt zich af. Hamburgers ‘nieuwe stijl’ zijn niet meer vooral goedkoop en snel, maar lekker, origineel en gemaakt van kwaliteitsingrediënten.
Zelfs sterrenchefs maken hun eigen signature burgers.
Dus waarmee ga jij de show stelen? Een perfect gebarbecuede burger van zelf gedraaid gehakt? Homemade bearnaisesaus en pickles? Of een pracht van een vegaburger met bloemkoolsteak of gegrilde avocado? Je vindt ze in dit boek, samen met de beste burgertips, tricks en weetjes.