Hollands is hip! Gelukkig (her)ontdekken we steeds meer onze prachtige streekproducten en onze vier seizoenen met elk zijn eigen charme. Dit boek is een ode aan al die mooie ingrediënten van eigen bodem.
De 35 lekkerste Nederlandse recepten zijn hierin verzameld. Niet alleen klassieke snert en smakelijke stamppotten, maar ook 'risotto' van parelgort en bitterballen van wild zwijn. Oud én nieuw, gemaakt met het allerbeste van dichtbij.
formaat 30.5 cm ean 8718692269361
formaat 7x5cm assorti
Hardcover 35 recepten
Het is de oer-manier van koken, die nog steeds overal ter wereld wordt toegepast: Grillen. Meer basic kan het niet en tegelijk is het door grillmeesters tot een ware kunst verheven. Ook in de eigen achtertuin zijn de mogelijkheden eindeloos.Met de 35 recepten in dit boek en een barbecue of grillpan in de aanslag zet je de meest indrukwekkende grillgerechten op tafel. Van zelfgemaakte beefburgers en gepekelde varkensentrecote tot gegrilde tonijnsteak en zoete maiskolven.