Naast heerlijke vleesrecepten ook mooie vis-, vegetarische en zoete recepten. En recepten om zelf de lekkerste sauzen, marinades en smaakmakers te maken, allemaal met een winters tintje! Maak bijvoorbeeld een winterse gevulde speenvarken rollade met wintergroente zoals rode bieten en schorseneren en als toetje Glühwein peren met zout-kaneel karamel.
Wie zegt dat BBQ'en enkel voor de zomermaanden is?!
Deze compacte barbecue bestaat uit een rooster, een uitneembare vuurschaal en een handige greep voor het grillrooster.
Ideaal voor op de camping, in de tuin of op het balkon.
Maak er een lekker pakket van door hem te vullen met jouw producten. Ook leuk, combineer het met een leuk BBQ receptenboek. Om het extra makkelijk te maken is er een leuke doos waar deze barbecue perfect in past. Makkelijk als er gestapeld moet worden, maar sowieso leuk als geschenkverpakking!
Je vindt de doos en een aantal bijpassende producten bij de gerelateerde producten op deze pagina.
Een keukenschort voor de stoere hobby kok. Dit canvas keukenschort is erg praktisch en fijn in gebruik.
Dit zeer zachte deken is het ideale metgezel om warm te blijven!
Met zwart metalen voet, witte stenen, vlamdover en beschermende glasplaat.
De tafelhaard kan buiten- en binnenshuisgebruikt worden.Brandtijd: 1-2 uur.
Veilig vullen en aansteken
• Gemorste ethanol moet worden verwijderd en het aangetaste gebied moet worden schoongemaakt!
• Gebruik lange aanstekers of lange lucifers bij het aansteken van bio-ethanol. Gooi in geen geval gebruikte lucifers in de brander!
• Als de vlam niet ontsteekt, herhaalt het ontstekingsproces totdat de vlam gestaag brandt.
• Wacht na het doven van de vlam tot de container is afgekoeld met opnieuw vullen.
• Bio ethanol is niet ingesloten in deze verpakking.
Hardcover 35 recepten
Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread. De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.Dip ze!