Verpakkingen bedrukken

Verpakkingen bedrukken

 

Uw logo of bedrijfsnaam bedrukt op de verpakkingen? Dat kan bij Jongeneel Verpakkingen. Een ruim aanbod van bedrukte verpakkingen met natuurlijk ook de mogelijkheid om uw verpakkingen naar eigen wens te bedrukken. Uw verpakkingen bedrukken doe je bij Jongeneel Verpakkingen. Verpakkingen bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam? Vraag dan een offerte aan.

 

Aanbod      Neem contact op 

 

Door het bedrukken van uw verpakkingen maakt u de verpakkingen persoonlijker en promoot u daarmee uw bedrijfsnaam. Verpakkingen bedrukken voor een relatiegeschenk of in het kerstpakket? Neem contact op voor de mogelijkheden bij Jongeneel Verpakkingen.

 

Assortiment

In de webshop vind u een ruim assortiment aan verschillende verpakkingen die bedrukt kunnen worden. Het complete assortiment aan bedrukte verpakkingen bestaat uit de volgende categorieën:

 

 - Food  - Verpakkingsconcepten
 - Luxe  - Disposables
 - Non Food  - Dozen
 - Tassen  - Flesverpakkingen

 

De bovenstaande categorieën zijn onderverdeeld in diverse subcategorieën. Bij de categorie Food ziet u subcategorieën als bakjes, kaasplankjes en suiker/saus sticks.

Jongeneel Verpakkingen heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod van bedrukte verpakkingen. In de categorie Non food vind u diverse subcategorieën als ballonnenpettenvlaggenprikkers en verzendzakken.

Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is zeer compleet. Door het complete aanbod en de ontwikkelingen op de markt zeer nauwgezet te volgen is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners in verpakkingen bij een grote groep afnemers.

 

Bedrukte verpakkingen bestellen

Wilt u bedrukte verpakkingen bestellen? Dit kan gemakkelijk en tegen een scherpe prijs bij Jongeneel Verpakkingen. Wanneer u de gewenste verpakking heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u overige gegevens als uw adres en de manier van betalen invullen. Tenslotte kunt u de bestelling nog eenmaal doornemen en deze bevestigen.

Wilt u meer informatie over onze bedrukte verpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Aanbod      Neem contact op