Zakken bestellen voor winkels of bedrijven

Zakken worden vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Dit kan zijn voor een breed scala aan diverse doeleinden. Of je nu op zoek bent naar zakken voor het verpakken van voedsel, industrieel materiaal of kleding, er is altijd wel een geschikte optie te vinden. Zakken bestellen kan online via onze webshop of fysiek in onze showroom. Lees hieronder verder voor verschillende mogelijkheden die wij aanbieden en meer informatie voor het bestellen van zakken.

Verschillende soorten zakken

Bij ons kan zakken bestellen gemakkelijk en overzichtelijk, daarentegen zijn er ook verschillende keuzes om te maken. Wij hebben namelijk diverse mogelijkheden tot onze beschikking.

  • Ten eerste hebben we diverse papieren zakken. Dit is een bekende en populaire optie, omdat ze milieuvriendelijk zijn.
  • Ten tweede hebben we verschillende jute zakken. Deze hebben wij in diverse thema’s zoals bijvoorbeeld voor de kerst. Verder worden jute zakken gemaakt van natuurlijke vezels en daarom is het een van de duurzamere opties.
  • Daarnaast hebben we een ruim assortiment zakken voor elke branche. Denk bijvoorbeeld aan: broodzakken, puntzakken, spuitzakken, vacuumzakken en nog veel meer.

Naast een ruim aanbod aan zakken hebben we ook andere producten om uw verpakking compleet te maken. Neem daarvoor een kijkje tussen onze webshop verpakkingen.

Zakken bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er  voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Niet alleen kunt u bij ons verschillende zakken bestellen, maar wij hebben ook een groot assortiment met andere producten voor uw onderneming. Neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat u alle benodigde artikelen heeft voor een efficiënt en effectief verkoopproces!