Disposables

 

Ontdek de duurzame en handige Disposables bij Jongeneel Verpakkingen.

Bij Jongeneel Verpakkingen geloven we dat goed eten en drinken hand in hand gaan met praktische en kwalitatieve disposables. Ontdek onze uitgebreide collectie die niet alleen het serveren makkelijk maken, maar ook een stijlvolle en hygiënische toevoeging zijn aan elke eet- en drinkgelegenheid.

 

Praktisch en Stijlvol

Onze producten zijn ontworpen met het oog op gemak en stijl. Van handige maaltijdverpakkingen tot verschillende drinkbekers, elk item is zorgvuldig geselecteerd om jouw catering, evenement of horecagelegenheid te voorzien van disposables. Geniet van het gemak van wegwerpservies zonder af te doen aan de visuele presentatie.

 

Milieuvriendelijke opties

Bij Jongeneel Verpakkingen streven we naar duurzaamheid. Ontdek onze eco-vriendelijke disposables, gemaakt van biologisch afbreekbare materialen die een minimale impact hebben op het milieu. Kies voor gemak en draag tegelijkertijd bij aan een groenere planeet.

 

Hygiënisch en Efficiënt

Disposables bieden niet alleen gemak, maar ook hygiëne. Onze producten zorgen ervoor dat jouw gerechten en drankjes op een veilige en schone manier worden geserveerd. Geen gedoe met afwassen, maar wel de garantie van een frisse presentatie.

 

Personaliseer voor Jouw Merk

Geef jouw disposables een persoonlijk tintje door ze te personaliseren met jouw bedrijfslogo, kleuren of een pakkende boodschap. Zo wordt wegwerpservies niet alleen functioneel, maar ook een krachtig middel om jouw merkidentiteit te versterken.

 

Disposables Bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten Disposables hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.