Eten en Drinken - Dozen

 

Ontdek de verschillende verpakkingsdozen bij Jongeneel Verpakkingen die “smaak” toevoegen aan jouw eten en drinken. Wij hebben voor iedere gelegenheid de perfecte verpakkingsdoos, van kerstdozen en sinterklaasdozen tot paasdozen. Niet alleen voor feesten bieden wij dozen aan, ook voor kleinere geschenken zoals bonbondozen, gebaksdozen of letterdozen. Of je nu een cateringbedrijf runt, een restaurant hebt of simpelweg iets lekkers wilt inpakken, onze smaakvolle verpakkingsoplossingen tillen jouw culinaire creaties naar een hoger niveau.

 

Stijlvol en Functioneel

Onze dozen voor eten en drinken combineren stijl met functionaliteit. Of je nu kiest voor handige maaltijdboxen, praktische gebaksdozen of trendy drankverpakkingen, elk ontwerp is zorgvuldig gekozen om jouw gerechten en drankjes op een aantrekkelijke manier te presenteren.

 

Duurzaamheid in elke Beet en Slok

Bij Jongeneel Verpakkingen streven we naar duurzame oplossingen. Ontdek onze dozen voor eten en drinken die worden gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, zodat je niet alleen indruk maakt met de smaak, maar ook met een bewuste keuze voor het milieu. Duurzaamheid is de extra kruiding die jouw gerechten nog lekkerder maakt.

 

Personaliseer Jouw Verpakkingsdozen

Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw verpakkingen en creëer een unieke merkbeleving. Personaliseer de dozen met jouw logo, kleuren en een pakkende boodschap.

 

Dozen Bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten Dozen voor eten en drinken, hebben wij een groot assortiment aan overige producten. Neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.