Nederlands
English
Welcome
Register
Log in
Shopping cart
(0)
items
Orderlist
(0)
You have no items in your shopping cart.
Product Range
Printing
PROJECTS
News
About us
Contact
Assortiment
Bedrukken
Nieuws
Over ons
Contact
Categories
Bedrukte verpakkingen
Draagtassen
Eten en drinken
Geschenkverpakkingen
Hygiëne producten
Industry packaging
Kado artikelen
Kantoorbenodigdheden
Kerst
Koopjeshoek
Moederdag en Valentijn
Natuurlijk duurzame verpakkingen
Bakken & deksels
Bekers
Bestek
Bonbondozen
Borden
Cateringdozen
Draagtassen
Flessen
Foodbowls
Kaaspapier
Menubakken
Opvulmateriaal
Paklijst enveloppen
Papieren zakken
Rietjes
Snackbakjes
Tape en dispensers
vacuumzakken
Pasen en voorjaar
Plasticvrije disposables (SUP)
Sinterklaas
Souvenir
Vaderdag
Webshop verpakkingen
Winkel en etalage
Home
/
Natuurlijk duurzame verpakkingen
/
Papieren zakken
/
Pak à 10 kg suikerzak 5 pond 13x8x35 cm
Pak à 10 kg suikerzak 5 pond 13x8x35 cm
50grs natronkraft = 4p meelzak ca. 796st.
SKU
243705
Products specifications
Size
13x8x34,5
Outer packaging
10 kg
€ 48.45
PRICE BREAKS - The more you buy, the more you save
Quantity
1+
5+
10+
Price
€ 48.45
€ 45.90
€ 42.08
Qty:
Customers who bought this item also bought
Pak à 100 buisvacuumzak 25x40 cm
157108
pa-pe 20/70my
€ 15.40
Het vacuum verpakken van producten zorgt een langere houdbaarheid met een goed behoud van het aroma.
Voor een perfecte presentatie van uw product is de buisvormige vacuumzak zeer geschikt.
Doordat de zak geen zijnaden heeft vormt deze zich bij het vacumeren mooi om het product heen.
Buisvacuumzakken zijn te gebruiken in een vacumeermachine met kamer.
Details
Add to cart
QUICKVIEW
€ 15.40
Pak à 100 buisvacuumzak 25x40 cm
157108
In Stock
Bamboe mand rond 30x9 cm
437133
€ 1.35
Details
Add to cart
QUICKVIEW
€ 1.35
Bamboe mand rond 30x9 cm
437133
In Stock
Rol dozensluittape 5 cm 66 mtr bruin
553419
32my pp / 28gr lijm
€ 2.94
Details
Add to cart
QUICKVIEW
€ 2.94
Rol dozensluittape 5 cm 66 mtr bruin
553419
In Stock
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.
OK
Learn more