Kerst decoratie voor uw winkel of etalage

Op zoek naar de ideale kerst decoratie voor in uw winkel of etalage? Bij Jongeneel verpakkingen bent u op het juiste adres. Vrolijke kerst decoratie in uw winkel of in uw etalage zorgt voor meer interactie met uw klanten. Dit geldt ook voor overige decoraties en versieringen. Wanneer het pand leuk gedecoreerd is, ziet de winkel er aantrekkelijk uit voor klanten. Dit zorgt ervoor dat uw klanten sneller geneigd zijn binnen te komen kijken naar wat u te bieden heeft en wellicht wel een aankoop doen. Tijdens de feestdagen tegen het einde van het jaar is bijvoorbeeld kerst decoratie een goede optie voor meer sfeer en gezelligheid.

Verschillende decoraties

Idealiter heeft uw winkel of etalage decoraties en versieringen die passen bij de juiste periode van het jaar. Om dit te realiseren bieden wij een breed assortiment aan producten aan om dit te verwezenlijken. Dit gaat van kerst decoratie tot paas decoratie, van herfst decoratie tot winter decoratie en van Valentijn decoratie tot planten en bloemen decoratie. Voor ieder bedrijf en elke gelegenheid zijn er mogelijkheden bij Jongeneel Verpakkingen.

Kerst decoratie kopen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer je voor €275 euro aan producten besteld, krijg je gratis verzending in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast kerst decoratie hebben wij een groot assortiment aan alternatieve decoraties en versieringen voor in uw winkel en etalage, neem daarvoor een kijkje op onze website. U kunt fysiek met ons contact opnemen in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Ook online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl en 31 (0) 182 555 050.

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment voor meer inspiratie en mogelijkheden bij Jongeneel Verpakkingen!