Wijndozen bedrukken

Wijndozen bedrukken

 

Een steeds vaker voorkomend relatiegeschenk is een fles wijn. Er worden vaak meerdere flessen wijn als relatiegeschenk weggegeven, deze worden verpakt in diverse wijndozen. Om deze wijndozen persoonlijker te maken kunt u deze wijndozen bedrukken met persoonlijke tint bij Jongeneel Verpakkingen. Naast een personalisatie van de wijndozen kunt u deze natuurlijk ook een luxe uitstraling geven.

Personalisatie of een luxe uitstraling u kunt echt opvallen met bedrukte wijndozen bij uw relaties. Vraag vrijblijvend een offerte op bij Jongeneel Verpakkingen!

 

 

Vrijblijvende offerte

 

Het meest populaire relatiegeschenk

 

Het meest populaire relatiegeschenk onder bedrijven zijn tegenwoordig wijnflessen. Niet gek, want een lekker en goed wijntje ontvangen willen we allemaal wel! Het geven van een goede fles wijn is niet het meest originele geschenk, maar u weet wel dat het in de smaak valt bij uw relaties. Het krijgen van een of meerdere goede flessen wijn staat bekend om het meest gewaardeerde geschenk! Om het geschenk toch iets origineler te maken kunt u diverse wijndozen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo. Op deze manier is het een leuk geschenk om weg te geven aan uw relaties, familie of vrienden!

 

Aanbod

 

Diverse wijndozen

 

Bij Jongeneel Verpakkingen kunt u diverse wijndozen bedrukken. In ons assortiment vindt u wijndozen van verschillende afmetingen en u kunt zelfs meerdere wijnflessen in onze wijndozen kwijt.

U bent bij Jongeneel Verpakkingen als ondernemer aan het juiste adres wat betreft het bedrukken van diverse wijndozen.

Wist u dat u bij Jongeneel Verpakkingen daarnaast ook bierkratjes, flesdozen en flestassen en andere flesverpakkingen kan laten bedrukken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook uw wijndozen bedrukken? Neem dan een kijkje bij onze voorbeelden en de scherpe prijzen. Of wilt u meer informatie over het bedrukken van wijndozen of andere flesverpakkingen? Dan kunt u contact opnemen met Jongeneel Verpakkingen!

 

Aanbod      Contact