Bedrukte disposables | Personaliseer alle details

Het bedrukken van producten zien we steeds vaker terug. Steeds meer bedrijven hebben in de gaten dat het meegeven van bijvoorbeeld een tasje met hun logo erop een hele goedkope vorm van reclame is. Het zijn vaak de kleine details die voor mensen het verschil maken. En dat zien wij ook terug bij de bedrukte disposables. Een koffiebekertje of een servetje met uw logo of naam erop kan voor veel klanten net het verschil maken om een aankoop te doen of om later terug te keren. Het heeft een enorme waarde aan de uitstraling van het bedrijf en uw klanten waarderen dit. Bij Jongeneel Verpakkingen kunt u in grote getallen disposables laten bedrukken naar uw wens.

Alle mogelijkheden met bedrukte disposables

Disposables omvatten allerlei kleine producten die mensen kunnen gebruiken en daarna zonder moeite weggooien. Het is voor eenmalig gebruik en het is daarom ook niet duur. Toch kan het bedrukken van bijvoorbeeld de koffiebekertjes op de lokale voetbalvereniging het verschil maken voor potentiële klanten. U kunt deze vorm van reclame gebruiken om bepaalde associaties bij uw bedrijf te creëren. Maar natuurlijk is het binnen de muren van uw zaak ook erg professioneel om uw persoonlijke disposables te gebruiken. Een kopje koffie aanbieden aan een potentiële klant in uw eigen bekertjes of een eigen servet bij een product geven zorgt voor een goede verzorgde uitstraling.

Meer informatie | Advies op maat

Voor advies over de beste mogelijkheden voor het bedrukken van uw persoonlijke disposables kunt u om advies vragen bij onze medewerkers. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor we al uw wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking vorm kunnen geven is de best mogelijke manieren. Ons advies is natuurlijk vrijblijvend en u zit daarna helemaal nergens aan vast. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen.