Zinken emmers

Zinken emmers

Met de jaren worden zinken emmers alleen maar mooier vanwege de roestige sproeten en grijstonen. Vanwege de multifunctionaliteit van de zinken emmers zijn deze erg in trek. Neem snel een kijkje in het aanbod van Jongeneel Verpakking!

 

 

Bekijk het aanbod

 

 

Zeer geschikt als geschenkverpakking

De zinken emmers van Jongeneel Verpakkingen zijn zeer geschikt voor de opmaak van verschillende geschenkverpakkingen. De zinken emmers zijn in verschillende formaten leverbaar en zijn bijvoorbeeld leuk als bieremmer of als wijnemmer. De volgende formaten zinken emmers zijn bij Jongeneel Verpakkingen verkrijgbaar:

22x16 (inhoud van 5 liter)

24x22 (inhoud van 8 liter)

29,5x26,5 (inhoud van 12 liter)

29,5x29x5 (inhoud van 12 liter)

De zinken emmers met een inhoud van 5 liter zijn daarnaast ook verkrijgbaar met een gekleurde binnenkant, de keuze bestaat uit de kleuren blauwgroenrose en oranje.

 

Een duurzaam karakter met gebruiksfunctie

Als de zinken emmers gebruikt worden als geschenkverpakking, dan wordt de onderkant van de emmer opgevuld met opvulmateriaal als houtwol, cellofaanwol of papierwol. Daarna kunnen bijvoorbeeld wijnflessen en bierflessen in de emmer worden geplaatst. Op deze manier kunnen de emmers heel eenvoudig dienen als geschenkverpakking voor relaties.

Na ontvangst van het geschenk kunnen de relaties de zinken emmers thuis heel eenvoudig gebruiken als decoratiemateriaal. Een geschenk met een duurzaam karakter en gebruiksfunctie dus!

 

Uitgebreid assortiment

Naast zinken emmers vindt u bij Jongeneel Verpakking bijvoorbeeld metalen emmers welke ook kunnen dienen als geschenkverpakking. Klik hier voor het gehele aanbod emmers bij Jongeneel Verpakking.

Ook is er bij ons een geheel aanbod van zinken geschenkverpakkingen, denk hierbij aan trays, schalen, potten, bakjes en gieters. Neem hier een kijkje bij het gehele aanbod van zinken geschenkverpakking.

 

Zinken emmers van Jongeneel Verpakkingen

Zinken emmers bestellen? Dat kan bij ons heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs. Neemt u meerdere zinken emmers af, dan kunt u profiteren van kortingen bij Jongeneel Verpakkingen.

Wilt u meer informatie over onze zinken emmers? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

 

Neem contact met ons op