Wijnverpakkingen

Jongeneel Verpakkingen heeft een breed assortiment aan wijnverpakkingen. Bestel direct wijnverpakkingen in de webshop. De wijnverpakkingen van Jongeneel Verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Mooie verpakkingen om een goede fles in te verpakken. Een geschikt cadeau voor een relatiegeschenk of kerstpakket.

Snel wijnverpakkingen bestellen? Klik op de onderstaande button en de kies uw gewenste wijnverpakkingen in onze webshop!

 

Aanbod      Contact

 

Assortiment

In de webshop van Jongeneel Verpakkingen vind u een breed assortiment aan diverse wijnverpakkingen. Voor het gemak zijn deze onderverdeeld in verschillende categorieën. In het onderstaande overzicht ziet u de verschillende categorieën.

Blokverbindingskisten Houten kratten
Champagne dozen Kokerdozen
Champagne kisten Luxe wijndozen
Draagkarton Wijnkisten luxe
Flesdozen Wijnkisten magnum
Flesdozen magnum Wijnkisten schuif
Fleskokers Wijnkisten timmer
Flestassen Wrappels
Fleszakken  

 

Naast wijnverpakkingen kunt u bij Jongeneel Verpakkingen ook terecht voor andere diverse andere producten. Bekijk ook onze bierverpakkingendozenetikettenfoliegeschenkverpakkingkado deco en strikkenkadopapierlintenmandenopvulmateriaalpapier en zakken. Een zeer uitgebreid aanbod aan diverse verpakkingen.

Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is zeer compleet. Door het complete aanbod en de ontwikkelingen op de markt zeer nauwgezet te volgen is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners in verpakkingen bij een grote groep afnemers.

Wijnverpakkingen bestellen

Wilt u wijnverpakkingen bestellen? Dit kan gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Jongeneel Verpakkingen. Grote hoeveelheden tegelijkertijd bestellen? Dat kan! Wanneer u de gewenste verpakking heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u overige gegevens als uw adres en de manier van betalen invullen. Tenslotte kunt u de bestelling nog eenmaal doornemen en deze bevestigen.

Wilt u meer informatie over onze wijnverpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Aanbod      Contact