Tête de Moine kaas krullen met een kaaskruller

Bent u op zoek naar een kaaskruller? In onze webshop vindt u de houten kaaskruller. De houten kaaskruller is geschikt om Tête de Moine kaas te krullen. Met een formaat van 22 cm is de kruller goed te bedienen. Bij de kaaskruller kunt u diverse accessoires bestellen, denkt u bijvoorbeeld aan een kaasplankjewijndozen of bierkratjes. De kaaskruller en alle accessoires die u hierbij kunt bestellen vindt u in onze webshop.

 

Kaaskruller assortiment >      Neem contact op >

Wat is een kaaskruller?

Een kaaskruller is een handig apparaat om kaas te krullen. Het unieke van een kaaskruller is dat je van een ronde kaas een mooie kaaskrul kunt maken. De kaas Tête de Moine is extra geschikt om te krullen. Doordat er extra zuurstof vrijkomt bij het krullen heeft de kaas meer smaak. Met een kaaskruller kunt u ook chocolade krullen.

Een kaaskruller is een leuke gelegenheid om weg te geven als geschenk. Denk hierbij aan een geschenk voor zakenpartners of als geschenk in een kerstpakket. Een creatief cadeau zal door het personeel zeker worden gewaardeerd.

Een kaaskruller bestellen

De kaaskruller van Jongeneel Verpakkingen ontvangt u in een mooie verpakking. Wilt u de kaaskruller bestellen? Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Wanneer u als gast wilt bestellen kunt u uw adresgegevens invoeren. Vervolgens kunt u de betaling bevestigen en de bestelling nog eenmaal controleren. Tenslotte kunt u de bestelling bevestigen. Zolang de kaaskruller op voorraad is heeft u deze snel in huis. Bent u een terugkerende klant en heeft u een account aangemaakt? Dan kunt u de bestelling in één keer plaatsen zonder overige gegevens in te voeren.

Voor meer informatie over de kaaskruller kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0182-555050 of per e-mail via info@jongeneelverpakking.nl. 

 

Kaaskruller assortiment >      Neem contact op >