Kadopapier

Kadopapier is één van de meest gebruikte verpakkingen voor cadeaus of geschenken. Bent u op zoek naar kadopapier voor een speciale gelegenheid?  Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u voor elke periode een speciaal soort kadopapier. Het is mogelijk om een grote bestelling in één keer te bestellen, bekijk het al ons kadopapier in de webshop! 

 

Assortiment kadopapier >      Neem contact op >

Verschillende maten

U kunt verschillende maten kadopapier bij ons bestellen. De maten variëren van minimaal 30cm tot maximaal 70cm. U kunt de gewenste maten direct bij de bestelling aangeven. Mocht er een gewenste maat niet tussen zitten, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers.

Assortiment kadopapier

Jongeneel Verpakkingen heeft een ruim assortiment aan kadopapier en accessoires. Naast het kadopapier kunt u bij ons ook afrolapparaten bestellen. Met een afrolapparaat kunt u het papier gemakkelijk afsnijden. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende soorten kadopapier:

 

✓ Kadopapier 30/40/50/60/70 cm
✓ Kerstpapier 30/50 cm
✓ Sintpapier 30/50/60 cm
✓ Valentijnpapier 30/50 cm
✓ Afrolapparaten

Naast de verschillende soorten en maten heeft u nog de keuze uit kleuren en opdrukken. In het overzicht kunt u per soort kadopapier de bijbehorende kleuren en opdrukken bekijken. Het kadopapier kunt u per rol bestellen. De aangegeven maten van de rollen zijn het aantal centimeters in de breedte. In de lengte kan een rol wel 250 meter zijn. Dit verschilt per rol.

Kadopapier bestellen

Heeft u een papier naar keuze gevonden? Dan kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren en de betaling voltooien. Tenslotte kunt u de bestelling bevestigen en kunt u het kadopapier op het aangegeven adres verwachten.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of over het bestellen van kadopapier? Neemt u dan contact op door te bellen naar 0182-555050 of stuurt u een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl. 

 

Assortiment kadopapier >      Neem contact op >