Kaasschaaf

Bent u op zoek naar een kaasschaaf of wilt u meerdere kaasschaven bestellen? In onze webshop vindt u diverse soorten kaasschaven, van een Dutch kaasschaaf van Boska tot een kaasrasp met houten greep. Daarnaast vindt u in ons assortiment zowel een grote, stevige als kleine kaasschaaf.

Wilt u direct een bestelling plaatsen of wilt u een kijkje nemen in het assortiment? Klik op de onderstaande button om het kaasschaaf assortiment te bekijken!

 

Kaasschaaf assortiment >      Neem contact op >

Kaasschaaf assortiment

Bij Jongeneel vindt een ruim aanbod aan kaasschaven met verschillende kenmerken, kwaliteiten en prijsklassen. Om een kleine indruk te geven van ons kaasschaaf assortiment vindt u hieronder een aantal soorten kaasschaven met beschrijving.

Dutch kaasschaaf Boska
Deze kaasschaaf heeft een handgeschilderd handvat. Het blad waarmee de kaas wordt gesneden is van RVS formaat van 15 centimeter.

Kaasrasp met houten greep
Een kaasrasp is geschikt voor het raspen van kaas. In plaats van het snijden van plakken kaas kun je met de kaasrasp zelf de kaas raspen. Dankzij de houten greep is de kaasrasp gemakkelijk te gebruiken.

Kaasschaaf Boska met houten greep
Boska is een bekend merk als het gaat om kaasschaven. De Boska kaasschaaf heeft een rozenhout handvat en een RVS blad van 22 centimeter.

Kaasschaaf met houten greep
Deze sterke kaasschaaf heeft een houten greep en is verpakt in een showcase.

Kaasschaaf metaal
De metalen kaasschaaf is een degelijke kaassnijder met een formaat van 22 centimeter.

Kaasschaaf bestellen

Via onze webshop kunt u gemakkelijk en snel grote hoeveelheden kaasschaven tegelijk bestellen. Hoe meer kaasschaven u besteld, hoe meer korting u ontvangt. Wanneer u de juiste kaasschaaf heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens heeft u de keuze om af te rekenen als gast of als terugkomende klant. Nadat u uw adres en betalingsgegevens heeft bevestigd is de bestelling afgerond.

Wilt u meer informatie over ons assortiment of over de kaasschaaf, neemt u dan contact op door te bellen naar 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Kaasschaaf assortiment >      Neem contact op >