Kaasplank

Bent u op zoek naar een kaasplank voor het serveren van blokjes kaas of borrelhapjes? Jongeneel Verpakkingen heeft een divers aanbod aan kaasplanken en accessoires. Een kaasplank kunt u in onze webshop bestellen in verschillende prijsklassen. U kunt een grote hoeveelheid kaasplanken tegelijk bestellen. Hoe meer kaasplankjes u besteld, hoe minder u betaald. Alle details zoals het formaat en de prijs van de kaasplank vindt u in de webshop.

 

Kaasplank assortiment >      Neem contact op >

Kaasplank assortiment

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan kaasplanken.  Hierbij heeft u allereerst de keuze uit het soort materiaal. Denkt u hierbij aan bamboe, glas of hout. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende vormen, zoals een ronde of vierkante plank, of een kaasplank met een puntgevel, klokgevel of trapgevel. In onze webshop vindt u onder andere de volgende kaasplanken:

✓ Bamboe kaasplank met leisteen
✓ Bamboe kaasplankje met keramiek
✓ Glazen kaas snijplank
✓ Houten snijplankje met greep
✓ Kaasplank met acryl houder
✓ Steigerplank stokbrood
✓ Steigerplank rond

De kaasplank die u in het assortiment kunt vinden is niet alleen maar van hout gemaakt. Dit komt omdat zacht hout niet hygiënisch is voor de kaas. Om deze reden wordt de kaasplank vaak gemaakt van een hard soort hout of van andere materialen zoals glas, kunststof of marmer. 

Een kaasplank bestellen

Als u een kaasplank naar keuze heeft gevonden kunt u deze gemakkelijk via de webshop bestellen. Bent u een terugkomende klant? Dan kunt u na het inloggen de bestelling direct afronden. U heeft ook de keuze om een bestelling te plaatsen als gast. Hiervoor kunt u uw adres- en betalingsgegevens invullen. Nadat u de bestelling bevestigd heeft is kunt u deze afronden.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of over de kaasplank? Neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0182-555050 of via het e-mail adres info@jongeneelverpakking.nl. 

 

Kaasplank assortiment >      Neem contact op >