Houtwol

Bent u op zoek naar houtwol? In onze webshop vindt u verschillende soorten houtwol die u in grote hoeveelheden kunt bestellen. Houtwol is een verpakkingsmateriaal dat bestaat uit fijne houtkrullen en is in de meeste gevallen gemaakt van naald- en loofhoutafval. De dikte en breedte van de wol kan verschillen. Bij een dikte van 0,15 mm en een breedte van 0,51 mm spreek je van superfijne houtwol. Grove houtwol heeft een dikte van 0,38 mm en een breedte van 4,24 mm. Bij Jongeneel Verpakkingen kunt u verschillende soorten houtwol online bestellen.

Het houtwol dat wij aanbieden is geschikt als verpakkingsmateriaal. U kunt het wol bijvoorbeeld gebruiken om breekbare producten te beschermen. Ook als opvulling van een pakket is het houtwol geschikt. Heeft u een kerstpakket voor uw personeel en zitten hier breekbare producten in? Of heeft u een grote doos gevuld met geschenken maar is er nog veel loze lucht? Dan is het houtwol geschikt om als bescherming of opvulling te dienen. Houtwol is te vergelijken met cellofaanwol. Voor alle details en prijzen kunt u het wol bekijken in onze webshop.
 

Aanbod houtwol

Wij bieden twee maten houtwol aan. Het blanko fijne houtwol is een middelmaat wol met een dikte van 0,46 mm en een breedte van 0,79 mm. De eerste maat houtwol is verkrijgbaar in een doos van circa 3,5 kilo. De tweede maat wol die wij aanbieden is verkrijgbaar in een doos van circa 8 kilo. Het is voordelig om een grote hoeveelheid houtwol tegelijk af te nemen. Hoe meer wol u besteld, hoe meer korting u ontvangt.

Houtwol bestellen

Wilt u een ideale opvulling of bescherming van uw producten? Houtwol kunt u bestellen in onze webshop. Dit doet u door de gewenste hoeveelheid te selecteren en de bestelling vervolgens in de winkelwagen te plaatsen. Nadat u uw adres- en betaalgegevens heeft ingevoerd kunt u de bestelling afronden. Bent u een terugkomende klant en heeft u al eerder een account aangemaakt? Dan kunt u de bestelling nog sneller plaatsen. Voor meer informatie over onze werkwijze of over het houtwol kunt u contact opnemen door te bellen naar 0182-555050 of door een e-mail te sturen naar info@jongeneelverpakking.nl.