Hamburgervellen

Op zoek naar hamburgervellen om je vlees mee te verpakken? Dan ben je bij Jongeneel Verpakkingen aan het juiste adres. Bij Jongeneel Verpakkingen heb je een divers aanbod van hamburgervellen. De hamburgervellen worden per 1000 stuks verkocht, zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart en hebben verschillende afmetingen. Bekijk snel het aanbod van hamburgervellen in de webshop van Jongeneel Verpakkingen.

 

Aanbod     Contact

 

Materiaal

De hamburgervellen zijn gemaakt van speciaal kraftpapier die door de PE-coating zeer geschikt zijn voor vette producten als snacks, zoals hamburgers, en broodjes. De hamburgervellen van Jongeneel Verpakkingen zijn ideaal voor het verpakken van hamburgers, broodjes en snacks voor mensen die even tussendoor een vlugge hap halen bij de plaatselijke snackbar maar ook zeer geschikt voor supermarkten. Hamburgervellen worden wereldwijd gebruikt door grote fastfood ketens en zijn daarom zeer populair.

Deze hamburgervellen zijn verpakt in pakken van 1000 stuks die weinig opslagruimte innemen en daarom ideaal voor een snackbar. Altijd een ruime voorraad aan hamburgervellen, die weinig ruimte innemen.

Aanbod

Naast hamburgervellen kunt u bij Jongeneel Verpakking ook terecht voor andere verpakkingen zoals:

-  Caisses

-  Erszatzpapier

-  Kaaspapier

-  Siliconenpapier

-  Vetdichtpapier

-  Vispapier

Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is zeer compleet. Door het complete aanbod en de ontwikkelingen op de markt zeer nauwgezet te volgen is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners in verpakkingen bij een grote groep afnemers.

Vetvrije vellen

Naast hamburgervellen zijn er ook vetvrije vellen verkrijgbaar bij Jongeneel Verpakkingen. Vetvrije vellen zijn ideaal als ‘onderleggers’ te gebruiken voor belegde broodjes en vleeswaren, maar ook heel goed als kaasvellen. Doordat het goed te bedrukken is in zowel 1 kleur als fullcolour, dienst het tevens als uitstekend reclamemiddel van uw bedrijf. Ook is het op bijna ieder gewenst formaat te leveren. En dat al vanaf 6.000 velletjes. Vraag ons verkoopteam gerust naar de (bijna) ongekende mogelijkheden!

 

Vetvrije vellen

 

Contact

Wilt u meer informatie over onze geschenkverpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Contact