Geschenkverpakkingen

Geschenkverpakkingen zijn geschikt voor het verpakken van grote of kleine cadeaus. Bij Jongeneel vindt u een ruim aanbod aan geschenkverpakkingen, voor elk thema is er een verpakking te verkrijgen. Denkt u hierbij aan bierverpakkingen en wijnverpakkingen voor een compleet relatiegeschenk of kado etiketten voor een verjaardag. U kunt uw geschenkverpakkingen laten bedrukken met een logo of afbeelding. Zo maakt u de verpakkingen extra persoonlijk en kunt u uw bedrijfsnaam promoten. Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment geschenkverpakkingen? Bekijk het aanbod in onze webshop.

 

   

 

Assortiment geschenkverpakkingen

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan geschenkverpakkingen. Het complete assortiment aan geschenkverpakkingen bestaat uit de volgende categoriën:

✓ Bierverpakkingen
✓ Dozen
✓ Etiketten
✓ Folie
✓ Geschenkverpakking
✓ Kadopapier
✓ Linten
✓ Manden
✓ Papier
✓ Verpakkingsmateriaal
✓ Wijnverpakkingen
✓ Zakken                           

Als u in de webshop op een bepaalde verpakking klikt kunt u alle details per product bekijken. Alle bovenstaande geschenkverpakkingen bestaan weer uit een aantal subcategorieën. Zo vindt u onder de bierverpakkingen subcategorieën als bierkratjes en bierrekjes en onder de wijnverpakkingen vindt u een subcategorie fleszakken.

Het assortiment geschenkverpakkingen bij Jongeneel is zeer uitgebreid en divers. Zo vindt u onder de subcategorie van geschenkverpakking een ruim aanbod aan artikelen. In de webshop vindt u onder andere de volgende artikelen:

 

✓ Borden
✓ Dienbladen
✓ Displays
✓ Houten kratten 
✓ Kaarsen
✓ Kaasschaven
✓ Kaaskrullers
✓ Kisten
✓ Steigerplanken
✓ Waxinehouders

Voor alle geschenkverpakkingen geldt: hoe meer verpakkingen u besteld, hoe minder u betaald. Jongeneel Verpakkingen geeft u de mogelijkheid om een grote hoeveelheid geschenkverpakkingen tegelijk te bestellen.

Geschenkverpakkingen bestellen

Wilt u geschenkverpakkingen bestellen? Dit kan gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Jongeneel Verpakkingen. Wanneer u de gewenste verpakking heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u overige gegevens als uw adres en de manier van betalen invullen. Tenslotte kunt u de bestelling nog eenmaal doornemen en deze bevestigen. Wilt u meer informatie over onze geschenkverpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.