Bedrukte hamburgerprikkers

Bedrukte hamburgerprikkers. 

Voor de aanschaf van bedrukte hamburgerprikkers bent u aan het juiste adres bij Jongeneel Verpakkingen. De verschillende soorten hamburgerprikkers zijn de ideale promotie artikelen voor bijvoorbeeld cateraars, burgerrestaurant en Food-Truck Festivals! Het gebruik van bedrukte hamburgerprikkers bij de productpresentatie van de sandwiches en burgers geeft het de finishing touch. Bij Jongeneel kunt u de bedrukte hamburgerprikkers al bestellen vanaf 1000 stuks!

 

 

Aanbod

 

 

 

De bedrukte hamburgerprikkers zijn ook wel bekend als hamburgerprikkers, als sandwichprikkers en als burgerprikkers. Daarnaast zijn de bedrukte hamburgerprikkers ook goed te gebruiken als kaasprikkers en partyprikkers.

 

Finishing touch

Als cateraar vindt u het belangrijk dat naast de kwaliteit van het product ook de productpresentatie van topkwaliteit is. Door gebruik te maken van bedrukte hamburgerprikkers geeft u als cateraar een echte finishing touch aan uw product. Door de hamburgerprikkers te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zijn de bedrukte hamburgerprikkers de ideale promotie artikelen. Daarnaast houden de hamburgerprikkers uw product goed bij elkaar, op deze manier kunt u een zo groot mogelijke burger bouwen.

Bestellen bij Jongeneel Verpakkingen

De bedrukte hamburgerprikkers zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks bij Jongeneel Verpakkingen. Door heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Jongeneel Verpakkingen kunt u heel snel en makkelijk aangeven wat uw voorkeuren zijn.

 

 

Vrijblijvende offerte

 

Jongeneel Verpakkingen 

Naast de bedrukte hamburgerprikkers bent u bij Jongeneel Verpakkingen ook aan het juiste adres voor allerlei bedrukte producten als bedrukte bakjes, bedrukte botertips, bedrukte kaaspapier, bedrukte kaasplankjes, bedrukte kaasschaven, bedrukte rekeningblokken, bedrukte vetvrije vellen en bedrukte zakken.

Jongeneel Verpakkingen is uw partner in alles wat u maar kunt bedenken. Neem ook eens een kijkje bij de andere producten zoals diverse geschenkverpakkingen en draagtassen.

Het gebruik van bedrukte hamburgerprikkers is de nieuwste trend als het gaat om productpresentatie. Mis de trend niet en bestel vandaag nog de bedrukte hamburgerprikkers bij Jongeneel Verpakkingen!

 

 

Vrijblijvende offerte