Kantoorbenodigdheden | Groothandel – Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment aan kantoorbenodigdheden. Zo heeft u ruime keuze uit verschillende soorten en maten enveloppen, etiketten en overige kantoorbenodigdheden zoals onder andere brievenbakjes, calculators, mappen, memoblokjes, nietmachines, pennen, scharen etc. Al onze kantoorbenodigdheden helpen u om uw kantoorwerkzaamheden efficiënt en doelgericht uit te kunnen voeren. Doordat wij werken met de beste leveranciers leveren we producten van hoge kwaliteit. Zo vindt u in het ons assortiment producten van onder andere Casio, Bic en Pritt. Bekijk al onze kantoorartikelen in de subcategorieën. 

 

Uitgebreid assortiment kantoorbenodigdheden

Jongeneel Verpakkingen verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van uiteenlopende kantoorbenodigdheden. Hierdoor zijn wij in staat om veel verschillende merken aan te bieden, waardoor u voor uw onderneming de beste keuze kunt maken. Het assortiment van Jongeneel Verpakkingen is compleet, groot, voordelig en  bestaat uit stijlvolle kantoorartikelen. Hierdoor passen ze in elk kantoor. Ook voor grote bestellingen kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw bureau voorzien van de juiste kantoorbenodigdheden. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. 

 

Meer informatie | Advies op maat

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn wij gepassioneerd en willen we u de beste producten en service bieden. Op vrijwel alle wensen op het gebied van maten, aantallen en bedrukking kunnen wij invulling geven. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met kantoorbenodigdheden en kunnen u hierdoor op maat adviseren. Geheel vrijblijvend adviseren wij wat voor u de beste oplossing is. Mist u nog kantoorartikelen in ons assortiment? Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Categorieën

 

Enveloppen | EtikettenKantoorbenodigdheden

 

 

CONTACT