Genieten van tapas en hun Noord-Spaanse broertje pinchos staat bijna gelijk aan genieten van het leven! Neem er net als de Spanjaarden alle tijd voor en zorg dat de basis goed is met mooie, verse ingrediënten.
In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor hapjes uit verschillende delen van Spanje. Van gamba's pil-pil tot escabeche en van lamsworstjes met aioli tot patatas bravas.
niet geschikt voor vaatwasser ean: 8718692263871
Fris bruisend
Het Espuma servies is een echte eyecatcher op tafel. Het patroon van het aardewerk doet wat aan marmer denken, maar is in werkelijkheid een aaneenschakeling van luchtbellen. Hier is de naam Espuma ook aan ontleend, wat Spaans is voor schuim.
Het aardewerk wordt met de hand gemaakt in Andalusië van witte rivierklei, wat een fijne structuur geeft. Het glazuur is handmatig aangebracht, waardoor elke schaal en bord anders is.
Het hout voor het verwerken van deze kisten komt uit Scandinavië. Het wordt geproduceerd in zogenaamde productiebossen.
In deze productiebossen wordt meer aangeplant dan gekapt. Hierdoor wordt er geen roofbouw gepleegd op onze grondstoffen. De productiebossen leveren door de omzetting van CO2 in zuurstof zelfs een bijdrage aan een schoner milieu. Bovendien heeft de bosaanplant een recreatieve functie.
Door uitgekiende productieprocessen en optimale recycling wordt nauwelijks een aanslag gedaan op fossiele grondstoffen.
Hout, op deze manier gebruikt, is een buitengewoon milieuvriendelijk materiaal.
formaat 12x12 cm
Hardcover 35 recepten