Dozen bedrukken

Dozen bedrukken 

Het bedrukken van dozen met bijvoorbeeld een logo of een bedrijfsnaam gebeurd steeds vaker en is representatief. Dozen bedrukken kan voor een scherpe en voordelige prijs bij Jongeneel Verpakkingen.

Bekijk het ruime assortiment van Jongeneel Verpakkingen.

 

Bekijk het assortiment

 

Vaak zijn de meeste dozen bruin of wit en onbedrukt, omdat het deze dozen vaak gebruikt worden is het voor u, als ondernemer, een manier van onderscheiden om dozen te laten bedrukken in diverse kleuren en geef het product de presentatie die het verdient. Dozen bedrukken geeft een ondernemer de mogelijkheid om naamsbekendheid te creëren en een boodschap mee te geven aan een product!

 

Food en non-food

Bij Jongeneel Verpakkingen zijn de verschillende dozen die te bedrukken zijn verkrijgbaar. Deze dozen zijn verdeeld in twee categorieën:

 - Food

 - Non-food 

De twee categorieën zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende subcategorieën waardoor u snel de gewenste doos kunt kiezen. Bij Jongeneel Verpakkingen krijgt u de ruimte om ook eigen ontwerpen aan te leveren!

 

Food:

In de categorie Food vind u diverse dozen zoals cateringdozensnackboxen en taartdozen. Laat bijvoorbeeld catering dozen bedrukken met uw eigen huisstijl of kies uit de verschillende beschikbare designs.

 

 

Bekijk het assortiment

 

 

Non-food:

In de categorie Non-food vindt u diverse dozen zoals kartonnen dozenbrievenbus dozenverzenddozen en promotionele dozen. Laat bijvoorbeeld promotionele dozen bedrukken voor een presentatie of een reclamecampagne. Verzenddozen bedrukken? Deze dozen bedrukken kan in flexobedrukking, offsetbedrukkingen tot full colour gelamineerde dozen.

 

 

Bekijk het assortiment

 

  

Jongeneel Verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve en maatwerk dozen. Neem contact op met Jongeneel Verpakkingen om de mogelijkheden te bespreken voor het bedrukken van een eigen ontwerp. Digitaal printen tot het offset dozen bedrukken? Bij Jongeneel is het allemaal mogelijk! Uw wensen staat centraal bij Jongeneel Verpakkingen.

Neem contact op met Jongeneel Verpakkingen en vraag geheel vrijblijvend een offerte op en wie weet is Jongeneel Verpakkingen uw partner in het dozen bedrukken!

 

 

Neem contact met ons op