Bedrukte verpakkingen

Bedrukte verpakkingen

Bij Jongeneel Verpakkingen bent u aan het juiste adres als het gaat om bedrukte verpakkingen. Om hetgeen persoonlijker te maken kunt u tegenwoordig van alles bedrukken, van flessen wijn tot bijvoorbeeld rekeningblokken.

Een ruim assortiment aan bedrukte verpakkingen waar geheel naar eigen wens bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op kunt bedrukken. 

Ook uw logo of bedrijfsnaam op een verpakking? Bekijk hier ons aanbod!

 

 

 

Bekijk hier ons aanbod!

 

 

 

Ideaal als relatiegeschenk

Door als ondernemer uw bedrijfsnaam of logo op verschillende verpakkingen te bedrukken kunt u deze persoonlijker maken en daarmee uw bedrijf promoten. Bedrukte verpakkingen zijn een ideaal relatiegeschenk voor bijvoorbeeld in het kerstpakket!

 

Aanbod

Bij Jongeneel Verpakkingen kunt u diverse verpakkingen bedrukken, het aanbod is gecategoriseerd in de volgende categorieën:

 

Food Flesverpakkingen
Non-food Disposables
Tassen Luxe artikelen
Dozen  


De bovenstaande categorieën zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën.  Zo vindt u in de categorie ‘Luxe artikelen’ bijvoorbeeld zijdevloei, etiketten en linten, bestaat de categorie ‘Disposables’ uit bekers, chopsticks, placemats en servetten. U vindt in de categorie ‘Flesverpakkingen’ bierkratjes, wijnkisten, flestassen en flesdozen en bestaat de categorie ‘Tassen’ uit bijvoorbeeld jute zaken, papieren tassen en promotionele tassen. 

Daarnaast bent u bij Jongeneel Verpakkingen ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld kerstpakketdozen, wijndozen en geschenkverpakkingen!

 

 

 

Bekijk hier ons aanbod!

 

 

 

Eenvoudig bestellen

U kunt heel eenvoudig bedrukte verpakkingen bij Jongeneel Verpakkingen. Door snel te navigeren door de verschillende (sub)categorieën heeft u snel de gewenste verpakkingen gevonden!

 

Jongeneel Verpakkingen

Jongeneel Verpakkingen heeft een zeer compleet aanbod. Door het ruime, complete aanbod en het nauwgezet volgen van ontwikkelingen in de markt is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners bij een grote groep afnemers van bedrukte verpakkingen! 

Kan Jongeneel Verpakkingen ook uw partner worden? Neem dan contact op met Jongeneel Verpakkingen. Dat kan via het telefoonnummer 0182 - 555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl

 

 

 

Neem contact met ons op!