Sizzlepak

Sizzlepak kopen bij Jongeneel Verpakking

 

Bent u op zoek naar een mooi kerstgeschenk voor uw personeel of heeft u dringend etiketten nodig? Of gewoon een nieuwe broodtrommel? Bij Jongeneel verpakkingen vindt u het allemaal. Het aanbod van Jongeneel verpakking is erg breed, wat maakt dat wij bijna altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Als we het hebben over geschenken, maken de meeste bedrijven tegenwoordig gebruik van sizzlepak. Sizzlepak heeft namelijk veel voordelen, voor de gever en voor degene die het geschenk krijgt. Misschien bent u wel helemaal niet bekend met sizzlepak, lees dan snel verder want daar zal uitgelegd worden wat een sizzlepak precies is.

 

Wat is sizzlepak?

 

U heeft net gelezen dat sizzlepak vele voordelen heeft, maar wat zijn de voordelen eigenlijk? Allereerst een uitleg over sizzlepak. Sizzlepak is een opvulmateriaal wat gemaakt is van papier, gevouwen in zigzag- vorm en gesneden in smalle strookjes. Gelukkig hoeft u dit papier niet zelf te vouwen en te snijden. Sizzlepak wordt namelijk kant en klaar geleverd en kan direct gebruikt worden. Sizzlepak wordt veel gebruikt in kerstpakketten, speelgoed, porcelein, relatiegeschenken en andere producten die het verdienen om stijlvol gepresenteerd te worden.

 

Voordelen van Sizzlepak

 

Een van de voordelen van sizzlepak is dat het zeer milieuvriendelijk is. Daarnaast is het, in vergelijking met andere materialen die gebruikt worden bij geschenkverpakkingen, erg makkelijk in gebruik en zeer schoon. De leuke uitstraling die wordt meegegeven door sizzlepak, werkt het ook als een zeer efficiente bescherming van de producten in bijvoorbeeld uw kerstpakket!

 

 

 

 

 

 

Bekijk ons aanbod

 

 

 

 

Jongeneel Verpakkingen

 

Jongeneel verpakkingen heeft alles als het gaat om geschenken en verpakkingen. Zelfs aan dozen, papier, zakken, etiketten en andere verpakkingsmaterialen is gedacht. Na al bovenstaande voordelen is sizzlepak toch wel het proberen waard? Het scheelt u een hoop werk, rommel en frustratie. Jongeneel verpakkingen helpt u graag met het vinden van de juiste producten. Neem daarom gerust contact op wanneer u vragen heeft. Bent u nieuwsgierig naar de producten van Jongeneel verpakkingen? Kijk dan gerust even verder in de webshop.

 

 

 

Neem contact op met ons