Wijnkisten kopen

Wijnkisten kopen

 

Eén of meerdere wijnflessen cadeau doen aan relaties en deze graag in een mooie en stijlvolle wijnverpakking verpakken? Dan zijn wijnkisten een hele goede optie. Wijnkisten hebben een stijlvolle uitstraling en zijn erg geschikt voor relatiegeschenken.

Wijnkisten kopen doe je bij Jongeneel Verpakkingen. Diverse wijnkisten zijn te vinden in het ruime assortiment. Luxe wijnkisten, schuif wijnkisten of houten wijnkisten kopen? Het kan allemaal bij Jongeneel Verpakkingen. Meerdere wijnen in één verpakking cadeau doen? Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u diverse wijnkisten waar meerdere wijnflessen in verpakt kunnen worden! Bekijk het aanbod wijnkisten snel in de webshop!

 

 

Aanbod      Contact 

 

Ruim assortiment

 

In de webshop kunt u diverse wijnkisten kopen. In het aanbod luxe wijnkisten vindt u diverse draagbare wijnkisten welke een stijlvolle uitstraling hebben. Liever een kist met een schuifdeksel? Neem dan een kijkje in het assortiment schuifbare wijnkisten. Meerdere flessen wijn in een kist verpakken? In het assortiment van houten wijnkisten vindt u wijnkisten waar u 2, 3, 4, 6 of zelfs 12 wijnflessen in kunt verpakken!

 

Aanbod

 

Naast de klassieke en stijlvolle wijnkisten bent u bij Jongeneel Verpakkingen ook aan het juiste adres voor wat apartere wijnkisten. Wat te denken van wijnkisten in de vorm van een driehoek, wijnkisten in de vorm van een vogelhuisjeautobus of zelfs een wijndoos met een leuk wijnspel! Een fles wijn cadeau doen aan een liefhebber van schaken? Denk dan aan de draagbare wijnkisten met een compleet schaakspel! Is de liefhebber een fervent pokeraar? Dan zijn de wijnverpakking met pokerthema de ideale verpakking. U kunt het zo gek niet bedenken en u vindt het bij Jongeneel Verpakkingen!

Bedrukte wijnkisten kopen? Vraag naar de mogelijkheden bij Jongeneel Verpakkingen! 

 

Meer informatie

 

Meer informatie over de diverse wijnkisten van Jongeneel Verpakkingen? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0182-555050 of u kunt een e-mail sturen naar info@jongeneelverpakking.nl!

 

Contact