Plasticvrije disposables (SUP)

De producten in de categorie plasticvrije disposables vallen buiten de SUP regeling (Single Used Plastic). Deze regeling richt zich op plastic bevattende verpakkingen van eenpersoonsporties voor eenmalig gebruik en directe consumptie zonder verdere bereiding.

De producten in deze categorie bevatten geen plastic en hiervoor hoeft dus ook geen toeslag te worden gerekend.

Klik op onderstaande link voor uitgebreide informatie over het SUP regelement en de toeslagen die moeten worden berekend voor plastic bevattende producten:

Jongeneel Verpakkingen. Update wegwerpplastic

Ontdek de veelzijdigheid van onze plasticvrije disposables bij Jongeneel Verpakkingen. Of je nu een cafetaria runt of op zoek bent naar duurzame oplossingen voor andere doeleinden, wij hebben een uitgebreid assortiment plasticvrije bakken, borden, bekers en bestek om aan al jouw behoeften te voldoen.

 

Soorten plasticvrije disposables

Als onderdeel van ons plasticvrije disposable assortiment, hebben wij artikelen rondom gebruik van directe consumptie. Zo bieden wij plasticvrije bakken aan die perfect zijn voor het serveren en verpakken van verschillende gerechten. Of het nu gaat om snacks, salades of warme maaltijden, onze bakken zijn sterk, duurzaam en geschikt voor diverse toepassingen.

 

Voor het serveren van maaltijden en hapjes hebben we daarnaast een selectie hoogwaardige borden. Deze borden combineren stijl met gemak en zijn ideaal voor zowel informele als formele gelegenheden. Onze bekers bieden een handige en hygiënische oplossing voor drankjes, voor warme koffie of verfrissende koude dranken. En vergeet ons duurzame bestek niet. Of je nu op zoek bent naar vorken, messen, of lepels wij hebben de perfecte disposables voor jouw cafetaria of andere toepassingen.

 

Bij Jongeneel Verpakkingen begrijpen we dat duurzaamheid belangrijk is. Daarom bieden we een ruime keuze aan plasticvrije disposables die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook hoogwaardige prestaties leveren. Ontdek ons assortiment en maak een bewuste keuze voor jouw onderneming.

 

Plasticvrije disposables bestellen

Bij Jongeneel Verpakkingen vinden we het belangrijk om de klant een goede service aan te bieden. Wanneer er voor €275 euro aan producten besteld wordt, is de verzending gratis in Nederland, exclusief de Waddeneilanden. Naast verschillende soorten plasticvrije disposables hebben wij een groot assortiment aan overige producten, neem daarvoor een kijkje op onze website. Er kan fysiek contact met ons opgenomen worden in onze showroom in Gouda. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:30 uur. Op onze website staan de actuele sluitingstijden en daar staat ook meer informatie over de koopavond. Online kun je contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier, info@jongeneelverpakking.nl.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 31 (0) 182 555 050.

 

Tip: Neem een kijkje in ons assortiment zodat je alle benodigde artikelen hebt voor een efficiënt en effectief verkoopproces!