Wijndozen

Bij Jongeneel Verpakkingen B.V. hebben we veel mooie wijnverpakkingen die verkrijgbaar zijn in allerlei maten, soorten en materialen. In ons assortiment hebben we een groot assortiment wijndozen van verschillende formaten, kleuren en met verschillende motieven. In een wijndoos kunt u een enkele wijnfles tot meerdere wijnflessen inpakken. Benieuwd naar ons assortiment wijndozen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

 

 

Assortiment

 

 

Met de aanschaf van een wijndoos bij Jongeneel Verpakkingen B.V. bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betaalbare prijs!

 

Ideaal als relatiegeschenk

De wijndozen van Jongeneel Verpakkingen B.V. zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Er gaat niets boven het geven (of het ontvangen, natuurlijk) van een goede fles wijn. Naast de verpakkingen met één fles wijn kunt u er ook voor kiezen om meerdere flessen wijn weg te geven.

Op de webshop vindt u verschillende soorten wijndozen, een greep uit het assortiment:

 

  • Geschenkdoos met 1 fles; een mooie, strakke wijndoos met een afbeelding aan de binnenkant. Zeer geschikt als relatiegeschenk in bijvoorbeeld een kerstpakket.
  • Rode kist met 6 flessen; een wijnkist met plek voor 6 wijnflessen. Het geschenk voor de echte wijnliefhebber. Deze wijnkist is naast het rood, ook in het blauw verkrijgbaar.
  • Blauwe kist met 2 flessen; een wijnkistje met plek voor 2 wijnflessen. Een wijnkist die zeer geschikt is als relatiegeschenk.

Bedrukte wijndozen

Naast het gewone aanbod kunt u bij Jongeneel Verpakkingen B.V. ook kiezen voor wijndozen die voorzien kunnen worden van een foto, logo of een leuke tekst. Met gepersonaliseerde wijndozen, gevuld met een goede fles rood of wit, maakt u zeker indruk bij bestaande en potentiele klanten! 

 

Bedrukte verpakkingen

 

Wijndozen bestellen bij Jongeneel Verpakkingen B.V.

Wijndozen bestellen? Dat kan heel eenvoudig in onze webshop. Profiteer van scherpe kortingen als u meerdere partijen in één afneemt. Meer informatie over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl

 

Contact