Rieten manden

Rieten manden zijn, zoals de naam al zegt, manden gemaakt van riet. Riet is een stevige plant waar meerdere producten van gemaakt worden. Rieten manden worden dus gebruikt omdat het een stevige mand is. Daarnaast zijn rieten manden erg mooi om te zien en kan de mand voor veel toepassingen gebruiken worden.

Aanbod

 

Toepassing rieten manden

U kunt rieten manden voor meerdere toepassingen gebruiken. Zo worden de manden vaak gebruikt als verpakking voor een kerstpakket. De inhoud van het kerstpakket past goed in de rieten manden, daarnaast geeft u de pakketten een mooie uitstraling mee. De manden zijn in verschillende maten te bestellen. Zo kunt de manden bestellen aan de hand van de hoeveelheid producten die erin moeten.


Uiteraard kunt u de manden ook voor andere doeleinden gebruiken. In veel gevallen worden de manden gebruikt als geschenkverpakkingen. Bekijk ons assortiment voor een overzicht van alle rieten manden.

 

Assortiment rieten manden

Bij Jongeneel Verpakkingen vindt u een groot aanbod aan rieten manden. In onze webshop vindt u de manden wanneer u het kopje 'geschenkverpakkingen' en vervolgens 'manden' aanklikt. Hier ziet u al onze manden en alle details die hierbij horen. De volgende manden vindt u in ons assortiment:


–      Bamboe manden

–      Boodschappen manden

–      Manden ovaal

–      Manden rechthoek

–      Manden rond

–      Manden vierkant

–      Picknick manden

–      Puntmanden

 

U kunt rieten manden in grote hoeveelheden tegelijk bij Jongeneel bestellen. Hoe meer manden u afneemt, hoe minder u per stuk betaalt.  


Rieten manden bestellen

Bent u op zoek naar rieten manden en wilt u deze online bestellen? Dit kan via onze webshop. Wanneer u de mand naar keuze heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u uw adres en de wijze van verzending bepalen. Nadat u de betaling heeft bevestigd is de bestelling afgerond. Wilt u meer informatie over onze rieten manden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.  

Contact