Over ons

Jongeneel Verpakkingen, een familiebedrijf met een historie die teruggaat tot 1893, is gevestigd in de historische handelsstad Gouda. 
Op onze locatie aan de Meridiaan 9 verwelkomen wij u in een ruime showroom van maar liefst 400 m2 en een magazijn van 2000 m2, waar tussen de 8.000 en 9.000 diverse artikelen op voorraad liggen. Dit is precies wat u van een groothandel mag verwachten. Bovendien beschikken we over een extra magazijn van 800 m2 voor bulkvoorraad.

 Hoofdkantoor in Gouda

 

GESCHENKVERPAKKINGEN
Al ruim een decennium hebben wij ons gespecialiseerd in geschenkverpakkingen, variërend van luxe draagtassen tot sfeervolle bamboemandjes.

Dankzij ons uitgebreide assortiment, met zowel "gewone" als luxe verpakkingen, weten steeds meer retailers ons te vinden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw voorraadbeheer en verzorgen de distributie, of het nu op winkelniveau of centraal is. U bepaalt, want bij ons staat de klant centraal! Bovendien zijn wij experts in op maat gemaakte verpakkingen, of het nu gaat om een functionele kartonnen verzendverpakking of een luxe houten kist voor een mooie fles wijn met bijpassende glazen.

 

Geschenkpakketten in diverse soorten bakken van hout en karton 

 

VERPAKKINGEN OP MAAT
Of u nu kiest voor een prachtige koordtas van papier of karton, een big shopper, een plastic tas, of een tas van gerecyclede pet-flessen, wij bieden het allemaal. Personalisatie is ook mogelijk, met of zonder uw eigen bedrukking. Onze inkopers reizen regelmatig naar verschillende landen in het Verre Oosten en Europa, zodat we altijd de juiste weg weten te vinden wat betreft prijs en levertijd.

 

VERKOOPKANTOOR NEDERLAND OOST
In 2022 hebben wij ook in Haaksbergen een vestiging geopend. Vanuit dit verkoopkantoor ligt onze focus in de eerste instantie op de verkoop van onze premium verpakkingen. Hierbij moet je denken aan geschenkverpakkingen voor dranken, cosmetica, chocolade en diverse andere producten. In een goed geoutilleerde showroom (op afspraak te bezoeken) kunnen we voor elk marktsegment al onze mogelijkheden perfect aan u presenteren.

Verkoopkantoor Nederland Oost, Haaskbergen

 

SHOWROOM GOUDA
Wilt u ons beter leren kennen? Bezoek onze showroom zonder afspraak of ontdek ons assortiment op www.jongeneelverpakking.nl. Wij nodigen u graag uit om de veelzijdigheid van Jongeneel Verpakkingen te ervaren!

 

Showroom Gouda