Kerstpakketdozen

Kerstpakketdozen

Kerstpakketdozen bestellen? Dat kan bij Jongeneel Verpakkingen. Met een ruim assortiment verschillende kerstpakketdozen heeft Jongeneel Verpakkingen meer dan genoeg keuze. Diverse kerstpakketdozen in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het kerstpakket van uw onderneming mooi verpakken met kerstpakketdozen? Bekijk het aanbod van Jongeneel Verpakkingen.

Kerstpakketdozen bestellen? Klik op de button en kies uw gewenste kerstpakketdoos in onze webshop!

 

Aanbod

 

Assortiment

Bij Jongeneel Verpakkingen vind u een groot assortiment aan diverse kerstpakketdozen. In de webshop vind u 15 verschillende soorten kerstpakketdozen. Elke soort is daarnaast verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Een aanrader zijn de kerstpakketdozen met herten erop afgebeeld, deze zijn zelfs in 12 verschillende afmetingen verkrijgbaar. Liever kerstpakketdozen met een mooie natuurlijke, stoere uitstraling? Dan zijn de kerstpakketdozen van ‘Houtblok’ een aanrader. Uw kerstpakketdozen lijken dan op echte houtblokken.

Naast kerstpakketdozen heeft Jongeneel Verpakkingen ook kaasdozengeschenkdozenkledingdozenneutrale pakketdozen en sinterklaasdozen.

Het aanbod van Jongeneel Verpakkingen is zeer compleet. Door het complete aanbod en de ontwikkelingen op de markt zeer nauwgezet te volgen is Jongeneel Verpakkingen uitgegroeid tot een van de favoriete partners in verpakkingen bij een grote groep afnemers.

Kerstpakketdozen bestellen

Wilt u kerstpakketdozen bestellen? Dit kan gemakkelijk en tegen een zeer scherpe prijs bij Jongeneel Verpakkingen. Wanneer u de gewenste kerstpakketdozen heeft gevonden kunt u deze in de winkelwagen plaatsen. Vervolgens kunt u overige gegevens als uw adres en de manier van betalen invullen. Tenslotte kunt u de bestelling nog eenmaal doornemen en deze bevestigen.

Wilt u meer informatie over onze geschenkverpakkingen? Neemt u dan contact op via telefoonnummer 0182-555050 of stuur een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Aanbod      Contact