Kaasplanken

Kaasplanken worden veelal in de horeca gebruikt om blokjes kaas en/of andere borrelhapjes te serveren. Bent u voor uw horeca onderneming of voor een ander doel op zoek naar sterke en creatieve kaasplanken? Jongeneel Verpakkingen heeft een groot assortiment aan kaasplanken in verschillende prijsklassen. Direct kaasplanken bestellen? Bekijk het assortiment op onze webshop!

 

Assortiment kaasplanken >      Neem contact op >

 

Als de kaas wordt geserveerd op zacht hout is dit niet goed voor de kaas. Kaasplanken zijn daarom vaak gemaakt van hard hout zoals beuken of wortelhout. Daarnaast wordt een kaasplank vaak gemaakt van materialen zoals glas, marmer of kunststof. Op onze webshop ziet u welke soorten kaasplanken wij aanbieden. 

U kunt bij Jongeneel Verpakkingen naast de kaasplanken zelf ook de bijbehorende accessoires bestellen. Wat dacht u van een bierrekwijnkisten of kaasmessen?

Assortiment kaasplanken

De kaasplanken kunt u bestellen in verschillende vormen. Zo zijn er de standaard ronde of vierkante planken tot planken met een klokgevel, puntgevel of trapgevel. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende kaasplanken:

✓ Glazen kaasplank
✓ Houten kaasplank
✓ Bamboe kaasplank
✓ Steigerplank in verschillende vormen

Het is bij Jongeneel Verpakkingen mogelijk om grote hoeveelheden tegelijk te bestellen. Hoe meer kaasplanken u besteld, hoe meer korting u ontvangt. 

Kaasplanken bestellen

Heeft u de kaasplank naar keuze gevonden? Dan kunt u de hoeveelheid aangeven en de bestelling in de winkelwagen plaatsen. Als u al eerder een account hebt aangemaakt op onze website is uw bestelling na het inloggen direct geplaatst. U kunt er ook voor kiezen om een bestelling te plaatsen als gast. Vult u dan uw adres- en betaalgegevens in en bevestig uw bestelling na het controleren van de gegevens.

Voor meer informatie over de specificaties of het bestellen van de kaasplanken kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Belt u hiervoor naar 0182-555050 of stuurt u een e-mail naar info@jongeneelverpakking.nl.

 

Assortiment kaasplanken >      Neem contact op >